Nyexaminerad utvecklare med fokus på .NET

Framtiden · Data & IT · 5 dec

Om jobbet

Är du nyexaminerad utvecklare med goda kunskaper inom .NET? Lockas du av konsultrollen? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som utvecklare hos vår kund arbetar du i konsultroll med systemutveckling i .NET. Som konsult kommer du att arbeta i varierande uppdrag både ute hos kund och inne på kontoret tillsammans med dina kollegor. Din första tid kommer du att sitta i ett stort utvecklarteam för att komma in i rollen. Resor i tjänsten kan förekomma.

Din profil

Som person är du kommunikativ, driven och nyfiken. Du har god social kompetens samtidigt som du är noggrann och brinner för utveckling i allmänhet och .NET i synnerhet.

Skallkrav

Examen på KY-/YH-/Högskole-/Civilingenjörsnivå
Flytande Svenska
Goda kunskaper i.NET

Villkor

Start: Januari 2017
Omfattning: Heltid
Placering: Malmö - resor kan förekomma.

Ansök redan idag - urval sker löpande!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Fanny Trossö, 0722-83 29 06

Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om företaget

Vår kund är ett större IT-konsultföretag. De jobbar främst med stora till medelstora kundföretag.

Mer information ges vid eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.