Entreprenadingenjör till BAB Byggtjänst Malmö

Om jobbet

BAB står inför nya spännande utmaningar och därför behöver vi förstärka organisationen med ytterligare kunniga och ambitiösa medarbetare som kan medverka till att utveckla vår verksamhet. Vi söker entreprenadingenjörer till våra kontor i Malmö, Åstorp och Halmstad för omgående anställning. BAB samarbetar med ett stort antal kunder och vi kan erbjuda många spännande uppdrag inom entreprenad och service.

Som entreprenadingenjör kommer du att genomföra förstudier och ta fram tid- och kostnadsförslag för både större och mindre entreprenader. Du kommer att leda och stötta olika projekt. Du arbetar med:
  • kalkyl och anbud,
  • projektledning tillsammans med platschefen,
  • inköp,
  • produktionsförberedelser,
  • ekonomisk styrning och uppföljning,
  • bistå PC under produktion.
Du kommer att stämma av projektet tillsammans med platschefen för att sedan rapportera till regionchefen. På BAB tror vi på en platt organisation vilket innebär att du kommer att få möjlighet att påverka valet av arbetsuppgifter i projektet utifrån projektets organisation, storlek och beskaffenheter.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete som entreprenadingenjör och vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom byggteknik eller har motsvarande utbildning/erfarenhet inom bygg- och anläggning. För att lyckas i rollen som entreprenadingenjör bör du ha goda kunskaper inom produktion, inköp och kalkyl samt KMA. Du ska även ha goda datakunskaper och B-körkort

Som person är du en lagspelare, har lätt för att samarbeta med andra, men ändå självgående i ditt arbete. Vi ser gärna att du är en person som ser möjligheter, är kvalitets- och resultatinriktat samt är ansvarsfull och stresstålig. Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Du erbjuds ett arbete med mycket varierande arbetsuppgifter och du kommer att vara en del av ett glatt gäng i ett växande företag.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Malmö

Vid eventuella frågor ring 042-535 50. Skicka in ansökan till elisabeth.johansson@babbygg.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

BAB Byggtjänst AB är ett 100 år gammalt byggföretag med huvudsaklig verksamhet i västra Skåne och södra Halland. Vi arbetar med entreprenader och byggservice, är 230 medarbetare och omsätter 450 SEK. BAB är den lokala byggmästaren som sätter kunden i fokus. Våra kunder återkommer gärna när ny-, om- eller tillbyggnadsprojekt blir aktuella, eller vid behov av renoveringar och löpande underhållsarbete. Kunderna finns i såväl offentlig som privat sektor.