Account Manager till Nice Scandinavia

EleroAB · Försäljning · 19 dec

Om jobbet

Elero AB är ett dotterbolag till tyska elero GmbH som i sin tur tillhör den börsnoterade italienska koncernen Nice S.p.A. Vi sköter försäljning och support av produkter till motorisering och automatisering av solskydd, portar och grindar i Skandinavien. Vi söker nu en medarbetare med erfarenhet från branschen för försäljning av elektriska drivsystem till portar och grindar.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du självständigt söker upp nya kunder, främst företag i portbranschen. Arbetsområdet omfattar hela Sverige och du har möjlighet att utgå från ett hemkontor. En del av arbetet innebär att även ta hand om löpande teknisk och kommersiell support samt att hålla utbildningar för kunder.

Utbildning/erfarenhet

Du har goda tekniska kunskaper om el och elektronik samt tidigare erfarenhet av försäljningsarbete. Erfarenhet från portbranschen är meriterande.
Vi tror att du antingen är säljare i dag med en god teknisk förståelse alternativt servicetekniker med tidigare erfarenhet av försäljning.
Vårt koncernspråk är engelska och du behöver vara helt flytande i engelska både tal och skrift.
Som person är du drivande, målinriktad, analytisk och socialt smidig. Du har förmågan att själv driva och planera ditt arbete. Du är lösningsfokuserad och kavlar gärna upp ärmarna för praktisk utbildning samt problemlösning ute hos kunderna. Erfarenhet från portbranschen ser vi som mycket meriterande.

Förmåner

Vi erbjuder förutom en konkurrenskraftig produktportfölj ett självständigt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en spännande resa i en tillväxtfas.
Förmånsbil, tjänstepension samt friskvårdsbidrag ingår i anställningsförmånerna. Du har möjlighet att utgå från ett hemkontor.
Elero AB är ett litet företag med korta beslutsvägar, med förankring som till två europiska tillverkare som båda är ledande inom sina områden.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.