Kundtjänstmedarbetare till kund i Malmö

Om jobbet

Jobba som kundtjänstmedarbetare på ett välkänt företag inom transport/logistik i Malmö.

Älskar du service och vill jobba i en omväxlande roll med högt tempo? Ta chansen att utvecklas i rollen som kundtjänstmedarbetare samtidigt som du blir del av ett spännande företag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Genom att arbeta som konsult via TNG kan du få chansen att arbeta på ett av Sveriges marknadsledande företag inom logistik och transport. Du kommer bli en del av ett härligt team och tillsammans arbetar ni för att ge förstklassig kundservice till företagets kunder. Du får möjlighet att prova på olika områden inom kundtjänst och därmed utvecklas i din roll.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Aviseringar
  • Hantering av inkommande samtal och mail.
  • Arbete med chatt och e-tjänster
  • Ha kontakt med både interna avdelningar samt externa parter.
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du arbetar i ett team för att ge kundservice till företagets kunder. Du kommer hantera ärenden av olika karaktär och komplexitet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har något års erfarenhet av arbete i kundtjänst, gärna från logistik/transportbranschen. Eftersom du kommer arbeta i flera olika system krävs att du har en god dator- samt systemvana. Då vår kund är ett internationellt företag, och du kommer kommunicera med både interna och externa parter, krävs att du har goda kunskaper i svenska och engelska. För rollen är det även krav att du har gymnasieutbildning eller högre, gärna inom logistik, spedition eller kommunikation.

Som person är du serviceorienterad och trivs med att jobba i team. Du har ett strukturerat arbetssätt samtidigt som du är effektiv, även i stressiga situationer. Utöver detta är du kommunikativ och arbetar gärna med telefonen som främsta arbetsredskap.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Angelina Nilsson, 0768384163

Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.