Produktionsledare till Chris-Marine i Malmö

Om jobbet

Produktionsledare

Chris-Marine

Är du intresserad av en nyckelposition inom ett innovativt och väletablerat företag? Nu har du med ett stort intresse för produktionsarbete i en mekanisk verkstad chansen att arbeta i en bred samt fartfylld tjänst inom KrisMa koncernen.

KrisMa tillverkar, utvecklar och marknadsför precisionsmaskiner för underhåll av marina diesel- och gasmotorer som används på fartyg och dieselkraftverk. Huvudkontoret ligger i Malmö med produktionsenheter i Malmö, Köpenhamn och Hamburg. Vi arbetar internationellt med representanter och egna säljbolag över hela världen. Vi är marknadsledande med mycket starka varumärken - Chris-Marine, IOP Marine och Lemag. Våra kunder är dieselmotortillverkare, rederier, serviceverkstäder, kraftbolag och varv. KrisMa koncernen har idag 130 anställda och omsätter ca 200 miljoner kronor.

www.chris-marine.com

Arbetsuppgifter

I tjänsten som Produktionsledare på Chris-Marine i Malmö kommer du ansvara för att leda och fördela arbetet för 18 engagerade medarbetare i vår verkstad som omfattar bearbetning, montering och lager.

Du kommer också ansvara för att vårt arbete med arbetsmiljö, yttre miljö och brandskydd bedrivs på ett effektivt sätt. Vidare kommer du att ansvara för service och underhåll på våra fastigheter och maskinpark. Vi arbetar med kontinuerlig förändring av verksamheten och du kommer att vara en viktig person i arbetet som utvecklar vårt produktionsflöde och driver förändringsarbetet med hjälp av LEAN Kata-metoden.

Din profil

Vi söker dig som har en adekvat utbildning med produktionsteknisk inriktning och en djupgående teknisk kunskap i bearbetningsteknik samt mångårig erfarenhet av tillverkningsindustri från både maskinbearbetning och montering. Vi förutsätter att du har kunskap och en praktisk erfarenhet av LEAN Produktion.

Det är viktigt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift eftersom det förekommer olika kontaktytor i tjänsten såväl internationellt som nationellt. Vidare är det en förutsättning att du har en mycket god datorvana. Tidigare erfarenhet av affärssystem Microsoft Axapta eller motsvarade ses som meriterande.

För att lyckas i tjänsten söker vi dig som är strukturerad och flexibel samt trivs i en roll med fokus på drivkraft och högt tempo samt har förmåga att bemästra många bollar i luften. Vi tror att din personlighet präglas av ett stort ansvarstagande och att du har en hög grad av servicekänsla.

Vi tar bara emot ansökan via e-post till: JobApplication@KrisMa.se

Välkommen med din ansökan senast den 9 december 2016.
Jobbfakta
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget