Accelerated Growth AB växer i Öresundsregionen & söker 12 nya seniora projektledare

Om jobbet

Accelerated Growth är ett konsultföretag som startade 2014 med bakgrund från telekomsektorn. Med vår unika kompetens från mjukvaruutveckling och digitalisering är vi en av experterna på marknaden. Vårt mål är att hjälpa våra kunder med deras projekt samtidigt som vi har kul tillsammans längs vägen.

Om tjänsten:
Under 2016 har vi vuxit inom automotive, bank och Industriell sektor. Vi ser en stark tillväxt även under 2017 och vi behöver stärka vår verksamhet med minst 12 nya kollegor. Vår fokus ligger på seniora resurser inom telekom och IT. Du ska vara certifierad projektledare med seniora kunskaper som kan leverera kundvärde både internt och externt.

Vi söker inte enbart konsulter utan även kollegor som vill vara med att vidareutveckla vår verksamhet i Öresundsregionen.

Vem är du?
  • Minst 10 år inom internationella projekt
  • PMP certifiering eller liknande för Projektledare
  • Scrum Master certifiering är meriterande
  • Universitetsutbildning inom IT, Ekonomi, Systemingenjör eller liknande.
  • Behärska engelska flytande i tal och skrift
Vi erbjuder:
  • Tillsvidareanställning
  • Bra och transparant lönemodell inklusive bonusprogram
  • Sveriges bästa pensionsprogram
Ansökan

Du söker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

Vi använder oss av Roi Rekrytering och avsäger oss kontakt med andra rekryteringsbolag gällande denna rekrytering. Var god sök direkt via denna sida.

För kontakt gällande rollerna var god kontakta Mikael Olsen Verksamhetsutvecklare Accelerated Growth AB på 0763 943 619, mikael.olsen@acceleratedgrowth.se.

Sökord: projektledare, senior kravställare, arkitekt, agile coach, togaf certifiering, PMP certifiering, scrum master, project management, senior project manager
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Projektledare
Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget