IT-tekniker 2nd line support - till IT-företag

Om jobbet

Vi söker nu för kunds räkning en duktig och framåt 2nd line supporttekniker som är sugen på en ny spännande utmaning.

Plats: Malmö
Start: Omgående
Som 2nd line supporttekniker kommer du att lösa de ärenden som eskalerats från företagets 1st line. Du kommer arbeta med både klient- och serverrelaterade ärenden och arbeta både självständigt och i grupp.

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av supportarbete. Du som söker vet vad som krävs för att både självständigt och i grupp lösa kundernas problem.

Vi ser att du har god erfarenhet av felsökning i Windows 7/8/XP, Citrix och Microsoft Office, kontohantering i Active Directory och Exchange samt något ärendehanteringssystem.

Det är meriterande att ha arbetat med SCCM.

Det krävs att du är en prestigelös och driven person. Du är service minded, trivs att jobba i grupp och är engagerad i det du gör.

Vi kan erbjuda dig
Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste ÍT-bemanningsföretag. Vi vill att alla, oavsett nivå, ska ha möjlighet att utvecklas. Alla våra konsulter erbjuds kvalificerade utbildningar och certifieringar, som vi bekostar. Vi tycker även att gemenskap är viktigt. Vi genomför därför regelbundet roliga (och ofta tävlingsinriktade) aktiviteter, allt för att du som konsult ska få möjlighet att umgås och nätverka med de övriga Centricarna.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade IT-filurer, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Caroline Nilsson på tfn: 0734-159365 eller caroline.nilsson@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, IT-tekniker, it tekniker, konsult, IT-konsult, support, supporttekniker, support-tekniker, 2nd line, second line, helpdesk, servicedesk, konsult, IT-konsult, it konsult, consultant, data, Malmö.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?