IT-tekniker support / onsite

Om jobbet

För kunds räkning söker Centric nu en IT-tekniker som ska arbeta med support onsite på deras kontor i Malmö.
Som onsitetekniker kommer du att arbeta med användarsupport i kontorsmiljö och hantera både hårdvaru- och mjuvarurelaterade ärenden. Du kommer att arbeta med support framförallt onsite, men också via telefon.

I rollen kommer du bland annat att arbeta med support gällande laptops, tunna klienter och skrivare. Du kommer även arbeta med nätverksrelaterade problem TCP/IP, routrar och switchar inom Cisco, administrera användare i Active Directory, lägga till behörigheter och rättigheter samt grupperingar, Outlook/Exchange felsökning och problemlösning samt evenuella Citrixrelaterade ärenden.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med IT-support och som trivs med att hjälpa användare på plats. Du är van vid att arbeta i Microsoftmiljö och det är meriterande om du även har en studiebakgrund inom IT. Du har god kännedom och kunskaper inom ett eller flera av följande applikationer Active Directory, Windows OS, Outlook/Exchange samt Cisco.

Som person trivs du med att hjälpa användare och ge god service. Du har ett genuint intresse för IT och ser lösningar på problem. Vi ser gärna att du gillar att anta nya utmaningar och är ansvarsfull och självständig i ditt arbetssätt.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Stefan Cumtell på tfn: 0733-571791 eller stefan.cumtell@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, IT-tekniker, tekniker, support, supporttekniker, support-tekniker, onsite, onsitetekniker, onsite-tekniker, IT-konsult, konsult, Cisco, TCP/IP, consultant, data, IT technician, Malmö.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?