Fastighetstekniker till Skåne

Om jobbet

Nu söker vi en skicklig;

Fastighetstekniker

Du är Hestias ambassadör och ansikte utåt!

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta brett inom fastighetsteknikens område och ansvarar för att optimera den dagliga driften i våra kunders fastigheter. Dina främsta arbetsuppgifter är tillsyn och skötsel, förebyggande drift- och underhållsarbete samt visst felavhjälpande underhåll. Tillsynsrondering inklusive SBA systematiskt brandskyddsarbete och hyresgästkontakter är naturligt innehåll i din vardag. Du arbetar i grupp, men kommer att lösa de flesta arbetsuppgifterna på egen hand. Vi använder digitala hjälpmedel i vårt dagliga arbete, t.ex. vårt ärendehanteringssystem Mobigo.

Som fastighetstekniker jobbar du alltid fast tid (utan jour) måndag till fredag mellan 7-16. Dina arbetsuppgifter är tydliga och du jobbar mycket självständigt. Till din hjälp finns alltid en gruppchef som stöttar och kan bistå med att prioritera ditt arbete. Du träffar din chef och dina kollegor regelbundet för information och utbyte av erfarenheter.

Den lediga tjänsten är placerad i Malmö.

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års yrkeserfarenhet som fastighets-/drifttekniker eller fastighetsskötare. Du har ett stort intresse fastighetsteknik och gärna kompetens inom el, ventilation, rör eller styr- och reglerteknik och miljö. Vi ser helst att du har någon form av driftteknisk utbildning, annars gäller motsvarande yrkeserfarenhet. Du har god datavana och B-körkort.

Din personlighet
Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Vi söker därför medarbetare som passar Hestias kärnvärden - öppenhet, flexibilitet och kompetens. Det innebär bl.a. att du trivs med att jobba i föränderlig miljö som kräver snabb anpassning till nya förutsättningar. Du är rak och ärlig samt har förmågan att möta arbetskamrater, kunder, hyresgäster och leverantörer på ett professionellt och ödmjukt sätt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar. Det är också viktigt att du självständigt kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter och arbetstid.

Vad erbjuder vi dig?
Vi vill att våra anställda ska trivas, känna sig trygga och utvecklas hos oss. Hestia har kollektivavtal (Fastigo) och mycket goda fackliga relationer. För dig som anställd innebär det trygghet, ordning och reda. Du omfattas av tjänstepension med tillhörande arbetsmarknadsförsäkringar och vi tecknar en sjukvårdsförsäkring som garanterar dig snabb hjälp vid behov av medicinsk vård. Alla anställda som önskar får ett friskvårdsbidrag. Som anställd har du möjlighet att påverka både ditt arbete och din karriär genom årliga utvecklingssamtal, skräddarsydda utbildningsbehov, mål- och handlingsplaner och lönesamtal.

Tjänsten är planerad att tillsättas så snart det är möjligt. Urval och intervjuer sker därför löpande. Om du har frågor om den lediga tjänsten kontakta Gruppchef Peter Grankvist 073-962 06 67 eller Regionchef Nurhan Kovacevic 070-169 63 81.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget

Hestia grundades 2007 och är först i Sverige med att leverera fastighetsförvaltning med öppenhet och flexibilitet. Vi erbjuder våra kunder Asset Management, Ekonomisk Förvaltning, Kommersiell Förvaltning, Teknisk Förvaltning och Fastighetsdrift. Vårt mål är att bli en nära partner för alla fastighetsägare i de nordiska länderna. Vi finns idag på ett 30-tal orter i Sverige, Danmark och Finland. Några av våra kunder är Danske Bank, Barings, Alecta, Valad och Samhällsbyggnadsbolaget. Läs mer om oss på www.hestia.se