Prisjakt söker utvecklare

Prisjakt · Data & IT · 25 dec

Om jobbet

Big bada boom!
Prisjakt är galaxens främsta prisjämförelsetjänst. Vi finns på flera marknader och möter miljoner unika besökare varje vecka. Vårt syfte är att hjälpa människor fatta bättre beslut inför sina köp. Det gör vi genom att presentera objektiv information och kvalitativ data med extra allt.

Uppdraget
Du kommer arbeta både självständigt och i grupp med att utveckla vår tjänst på dess olika plattformar och marknader. Du blir en del i en kreativ gruppering där du bidrar med idéer som stärker tjänsten, håller oss i framkant med teknisk utveckling och räddar universum från undergång.

Kvalifikationer
  • Du älskar problemlösning och har ett brinnande intresse för objektorienterad utveckling
  • Du har stenkoll på PHP, CSS, JavaScript och MySQL
  • Du är så systematisk att du misslyckas med ett Turingtest
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska
  • Din kompetens är det vi intresserar oss för och vi är öppna för att du kan ha fått den på olika sätt (ex genom hobby, arbetslivserfarenhet, utbildning eller genom genetisk ingenjörskonst)
Meriterande
  • Kunskap om systemarkitektur och agila metoder
  • Du är nörd*
  • Machine learning och AI kompetens
Notis
Vi tillämpar arbetsprov som beroende på vår dagsform består av kod (alternativt strid på liv och död mot en mangalore). För eventuella överlevare erbjuder vi en fantastisk arbetsplats med generösa förmåner, humanoida kollegor och multi-pass.

Du är välkommen att maila CV och löneanspråk till: jobb@prisjakt.nu.

Har du specifika frågor kring tjänsten är du välkommen maila Maria (CTO):
Mail: maria@prisjakt.nu

Form:
100% Tillträde omgående
Tjänstgöringsort: Malmö eller Ängelholm
Urval sker löpande

*Nörd - För många en beskrivning av någonsom kammar sina ögonbryn med en liten tandborste, reciterar kapten Kirk och går klädd i cargoshorts varenda dag på året. För oss på Prisjakt är en nörd däremot en beskrivning på någon som har ett passionerat förhållningssätt till något (vanligtvis smalt) intresse. Här finns vi som i detalj kan redogöra för hur många hål en cykelhjälm bör ha eller vilka fyrtio egenskaper som är viktigast för en utegrill. Prisjakt drivs med nördkraft då djup kompetens är kärnan av vår kultur.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

44 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget

Prisjakt är en av Sveriges största oberoende informations- och jämförelsetjänster. Prisjakt startades 2002 och sedan 2006 är Schibsted Tillväxtmedier AB majoritetsägare i Prisjakt Sverige AB.


Hitta hit

Malmö stad Visa på karta

Visa var