Junior systemutvecklare till spännande företag

Frmatiden · Data & IT · 31 dec

Om jobbet

Är du en driven, kreativ och engagerad utvecklare med ambitionen om att bli ännu bättre? Tycker du om att arbeta i spännande projekt med egenansvar? Då har vi tjänsten för dig! Ansök redan idag, urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker för kunds räkning dig som är i början av din karriär som systemutvecklare. Hos vår kund kommer du att arbeta självständigt i en utvecklande, internationell och utmanande miljö. Det krävs därför att du som person är mycket strukturerad, självgående och ansvarstagande.
Rollen som systemutvecklare hos vår kund innebär utveckling av företagets produkt och att sedan anpassa produkten till företagets kunder. Du kommer att arbeta med systemutveckling med fokus på kund- och specialanpassade funktioner. Arbetet är projektbaserat och du kommer oftast att vara aktiv i flera utvecklingsprojekt samtidigt av olika karaktär.

Din profil

Som person ser vi att du är kreativ, självgående och har en mycket god problemlösningsförmåga. Du har lätt för att ta till dig ny teknik och kan snabbt sätta dig in i nya situationer och finna lösningar. Det är viktigt att du är kommunikativ, noggrann och brinner för yrket som systemutvecklare. Du kan arbeta såväl på egen hand som i grupp samt har ett strukturerat och noggrant arbetssätt.

Skallkrav:
  • Utmärkta skriftliga och muntliga färdigheter i svenska och engelska.
  • Utbildning inom området.
  • God förståelse för programmering.
Meriterande:

* Kunskaper i Ruby on Rails och Elixir.

Villkor

Ort: Malmö
Omfattning: Heltid
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Ring Tone Ledje, 0723-016159

Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Vår kund har utvecklat en produkt som hjälper försäkringsbolag att värdera kunders produkter som exempelvis blivit skadade eller stulna. Hos vår kund kommer du att få möjligheten att arbeta i en utmanande miljö med härliga kollegor och stora utvecklingsmöjligheter.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.