Testare

Framtiden · Data & IT · 19 dec

Om jobbet

Är du noggran och strukturerad och nyfiken på rollen som testare? Vill du jobba i ett växande företag med chans till både personlig och professionell utveckling? Då kan du vara den vi söker!

Tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag passerat. Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som testare hos vår kund kommer du att få arbeta i ett spännande produktbolag med utmanande och varierade arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i tvärfunktionella team enligt agila principer med testning, funktionell provning samt automatisering av testfall.

Din profil

Vi söker dig med brinnande intresse för data och IT. Som person är du lättlärd, initiativtagande och duktig på att planera och strukturera ditt arbete. Eftersom du kommer arbeta i team vill vi också att du har god kommunikativ förmåga samt lätt för att samarbeta.

Skallkrav:
Relevant utbildning tex. inom mjukvarutestning eller systemutveckling
Svenska och engelska flytande

Meriternde:
Erfarenhet av testning

Villkor

Ort: Malmö
Start: Omgående
Omfattning: Heltid

Tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag passerat. Ansök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare
Kontakt

Ring Fanny Trossö, 0722-832906

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Vår kund är verksamma inom IT och specialiserar sig på legal tillförlitlighet inom elektronisk kommunikation. Företaget fokuserar på teknik, metodik och operatör. De är idag 35 anställda, varav 27 av dessa är verksamma inom teknik. Planen framöver är att utöka tekniksidan med fler engagerade medarbetare.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.