Supporttekniker till IT-bolag

Om jobbet

För kunds räkning söker nu Centric dig som trivs med att hjälpa användare med deras IT-problem över telefon.

Kundföretaget har sitt kontor i centrala Malmö och är ett stort och etablerat IT-bolag med en stor servicedesk.
Som supporttekniker på 1st line kommer du att över telefon och remote hjälpa användare med deras IT-bekymmer. Det kan röra sig om att en användare har glömt sitt lösenord, att behörigheter måste läggas till, att något program inte startar eller att någon kundspecifik applikation krånglar.

Din profil
Vi tror att du som sökande är i början av din IT-karriär och nyligen avslutat din utbildning, alternativt har några månaders erfarenhet av telefonsupport. Vi ser att du trivs i att arbeta i en helpdesk och har från en utbildning och/eller praktikperiod fått erfarenhet av Active Directory, Exchange och gärna något ärendehanteringssystem. Du känner dig bekväm med att ta emot samtal och ser nya uppgifter som en möjlighet att utvecklas.

Det är ett härligt gäng som sitter i helpdesken idag så förutom din tekniska kunskap är din sociala kompetens väldigt viktig. För att lyckas i rollen som supporttekniker ser vi även att du är en problemlösare som trivs med kundkontakt, är engagerad och ansvarstagande.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi kan erbjuda dig
Våra konsulter är vår viktigaste resurs och vi gör allt för att du ska vara stolt över att vara en del av oss, en Centricare. Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste bemanningsföretag.

Vi vill att du ska få möjligheten att utvecklas, så oavsett den nivå du befinner dig på idag så har du möjligheten att hos oss få ta certifieringar som vi bekostar. Vi vill även att du som centricare ska lära känna de övriga centricarna, så vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter (vi gillar att tävla) där du får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor.

Känns detta spännande? Registrera då din ansökan genast! Vi går igenom ansökningar löpande.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Caroline Nilsson på tfn: 0734-159365 eller caroline.nilsson@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT.

Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, konsult, IT-konsult, support, supporttekniker, support-tekniker, first line, 1st line, servicedesk, helpdesk, consultant, data, Malmö.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

50 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?