Säljare och RAM Bygg/Installation

Om jobbet

Würth
storsatsar på Byggkunder i Skåne


Vi söker både
Säljare och Regional Account Manager (RAM)
med Tummen och hjärtat på rätt ställe!

Du bor i Malmö eller
dess närhet.


Würth är världens
ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-, installations- och fordonsbranschen. Vi erbjuder nu dig möjligheten att bli en framgångsrik medarbetare hos oss.

Både som Säljare och
RAM inom Bygg/Installation ska du vara kundfokuserad och engagerad, med erfarenhet från Byggbranschen. Du har säljerfarenhet eller säljutbildning, och du förstår värdet i en hög närvaro ute på fältet. Du etablerar och upprätthåller långsiktiga relationer med våra kunder.

För att lyckas som Säljare och RAM behöver du vara utåtriktad och kunna arbeta självständigt. Du är tävlings- och resultatinriktad, har viljan att utvecklas och kan arbeta i högt tempo mot högt satta mål. Du har lätt för att samarbeta och har en positiv inställning. Muntliga presentationer ingår i ditt arbete, därför har du även en god verbal förmåga.

Vi satsar på våra
medarbetare i form av kompetensutveckling, karriärsmöjligheter och vi vill att alla skall ha en bra balans mellan arbetstid, fritid och familj.

De värdeord vi i Würth har valt att samlas kring är Inspiration, Mod och
Passion. Det är tre ord som representerar oss som medarbetare och företag i olika perspektiv. De beskriver essensen av företaget och varumärket. I dessa tre ord finns Würths historia, traditioner och företagets själ.

Du har en god
datavana.

Skicka din ansökan
snarast möjligt.

Vi gör löpande
intervjuer under ansökningstiden.

Kontaktperson för båda tjänsterna är Regionchef Lars Nilsson,

070-374 31 38.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!