Säljande Försäkringsrådgivare Kvällstid

Om jobbet

Vi söker nu målfokuserade personer som drivs av att sälja genom rådgivning och hög service. Vi erbjuder dig en arbetsplats med stark gemenskap, närvarande och coachande chefer, moderna system och en kultur med fokus på kund, prestation och utveckling.

Som säljande rådgivare hos Moderna Försäkringar i Malmö kommer du att ringa till utvalda kunder för att se över befintlig försäkringslösning och sälja utifrån kundens behov.

Dina kompetenser:
Du är driven, har stark kommunikativ förmåga och ett professionellt förhållningssätt med fokus på att sälja genom att hjälpa kunden.

Du motiveras av att uppnå dina mål och trivs med daglig uppföljning.

Du är en ansvarsfull lagspelare som vill bidra till att skapa en god arbetsmiljö och gemenskap.

Varför Moderna Försäkringar?
Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av energi, en service/försäljningsinriktad kultur, engagerade ledare, utvecklingsmöjligheter och härliga kollegor. Tjänsten inleds med en 4 veckors försäkringsutbildning där vi säkerställer att du får de bästa tänkbara förutsättningarna för att bli framgångsrik i din tjänst hos oss. Därefter vidareutbildas du i vårt utvecklingsprogram under de 3 första månader med fokus på säljträning och fördjupad försäkringskunskap.

På Moderna Försäkringar vet vi att medarbetarens arbetsglädje är avgörande för framgång. Detta tror vi skapas genom närvarande chefer, gemenskap, daglig coaching, personlig utvecklingsplan och genom att ha roligt under arbetets gång.

Vi är ett företag som växer så det finns många möjligheter att växa inom företaget i andra roller.

Vår arbetsplats ligger i moderna lokaler i Västra Hamnen i Malmö med gång avstånd till Centralen. Dina arbetstider är Måndag - Torsdag 17.00 - 21.00 . Övrig tid till utbildning m.m läggs utanför dessa tider. Lön utgör en fast lön samt ett fördelaktigt provisionssystem.

Om du vill veta mer om hur det är att vara anställd på Moderna Försäkringar, klicka in på modernaforsakringar.se.

Intresserad?
Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Rekryterare Ia Hedenström på 0709 384 534 eller ia.hedenstrom@modernaforsakringar.se

Facklig kontaktperson är Bill-Ove Johansson tele: 0707-900023.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Ia Hedenström, 0709 384 534

Publicerad

51 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget