Innesäljare EL

Om jobbet

Vi söker jag-älskar-nöjda-kunder-Innesäljare EL

Malmö och Lund

Vill du vara med och utveckla vår försäljning tillsammans med engagerade kollegor som brinner för att marknadsföra våra tjänster och hålla vårt produktområde EL i framkant? Drivs du av att avsluta affärer och skapa mervärde för dina kunder? Då kan du vara en av våra nya kollegor till Malmö och Lund. Vi söker nu målinriktad och engagerad innesäljare som vill växa tillsammans med oss!

Vi erbjuder
Ett omväxlande och utmanande arbete i en spännande bransch hos en av Europas ledande Sourcing & Services företag inom El och VVS. Det ges goda möjligheter till personlig utveckling inom företaget. Vår organisation lever efter mottot "stronger together" och nu behöver vi dig för att bli ännu starkare.

Huvudarbetsuppgifter
 • Försäljning av Solars EL produktsortiment inom distriktet per telefon
 • Information till kunder om produktnyheter
 • Teknisk rådgivning till kunder
 • Ordermottagning över telefon samt rådgivning om lämpliga produkter
 • Proaktiv försäljning
 • Utfärda offerter i samråd med våra utesäljare samt offertbevakning
 • Registrering av kundkontakter, sätta upp aktivitetsplaner för kunder
 • Avstämning av nya kunders potential samt behov av produkter, information till berörda Utesäljare
Kvalifikationer
 • Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet
 • Kunskaper i Officepaketet
 • Gärna erfarenhet inom försäljning och erfarenhet eller vidareutbildning från elbranschen ses som meriterande
Profil
Förutom att du har ett brinnande intresse för försäljning ser vi att du är framåt och tycker om att arbeta med många kontakter. Du har förmåga att förstå kundens behov och omvandla detta till ett aktivt sälj genom att vara engagerad och kreativ. Du drivs av att göra goda affärer och att arbeta i team mot uppsatta mål. För att lyckas som säljare hos oss behöver du ha servicefokus och se utmanande situationer som möjligheter till utveckling.

Kontakt och Ansökan
Låter detta som du? Välkommen med din ansökan via nedan länk!

Vi arbetar med löpande urval. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Uneland, Regionchef Syd EL, mobil: 0701 65 28 88.

Välkommen med din ansökan!
På Solar vet vi att våra kunder är grunden för vår business. Vi vet också att rätt produkt till rätt pris inte är värt något utan god service och professionell rådgivning. Vår framgång ligger i serviceinriktade medarbetare som vet hur man känner av efterfrågan och omsätter den i försäljning. Som medarbetare på Solar får du sällskap av 3 600 andra klart-jag-kan-typer som tror på styrkan i att säga ja. Tillsammans är vi ett av norra Europas ledande Sourcing & Services-företag inom EL och VVS. Vi marknadsför 215 000 produkter och säljer unika lösningar. Nu ska vi bli fler. 2015 hade vi en omsättning på 10,6 bn DKK. Den vill vi öka. Om du är en person som kan ge kunderna vad de behöver och inte bara vad de frågar efter, tycker vi att du ska söka dig till oss. Gå in på www.solar.se.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

49 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget