Kom och bli vår nya mattelärare!

Om jobbet

Vi är ett gäng elever i årskurs 9 och 6 som behöver en ny mattelärare till vårterminen. Vi vill att du är en lärare som kan möta oss elever där vi befinner oss kunskapsmässigt men även ser till oss som individer och kan skapa en god lärmiljö tillsammans med oss elever. Du kommer också att vara mentor för några av oss i 9C. Vi önskar att du har lätt för att samarbeta inte bara med oss utan även med våra andra lärare i arbetslag 9/6 och på skolan i övrigt. Detta kräver att du är lösningsfokuserad och positiv. Vi vill nå så höga mål vi bara kan för att komma vidare till gymnasiet och för detta behöver vi Din hjälp!

Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation för åk 6-9 med behörighet att undervisa i matematik. Behörighet att undervisa i framförallt NO/teknik, men även annat ämne är meriterande Du ska vara väl insatt i skolans styrdokument och kunna omsätta dessa i det praktiska arbetet. God datorvana är en förutsättning. Följande erfarenheter är meriterande: * Erfarenhet av undervisning i angivna årskurser och ämnen. * Vana att arbeta formativt och språkutvecklande samt erfarenhet av elever med dyslexi och elever i behov av särskilt stöd. Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga, initiativrikedom, ett flexibelt förhållningssätt och en positiv elevsyn. Du klarar av utmaningar, deltar i skolans utveckling och har hög social kompetens. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Sista ansökningsdag 6/11 -16. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Välkommen till oss på Rörsjö-Zenith åk 6-9!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Mejla eller ring Nina Svensson, 0708-13 42 85

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola. "Rörsjö-Zenith - med kunskapen i centrum" Rörsjö-Zenith är en liten 6-9-skola i hjärtat av Malmös storsatsning vid Sorgenfri. Vi har ca 240 elever i ljusa och mysiga lokaler där alla känner alla och arbetar tillsammans för allas trivsel och välmående. All personal på Rörsjö-Zenith arbetar för att tillsammans få en helhetssyn på eleverna och deras studiesituation. På skolan har vi gemensamt skapat en pedagogisk modell som syftar till att ge tydlighet och struktur samt individuellt stöd utifrån behov och förutsättningar för varje elevs utveckling mot högre måluppfyllelse. Du välkomnas till ett utvecklingsorienterat team med intresse för IKT, skolutveckling med resultatfokus byggt på analys av vår verksamhet samt ett aktivt mentorsarbete. Under hösten har satsningen på datorer 1:1 omfattat alla skolans elever. Läs gärna mer om skolan på vår hemsida www.malmo.se/rorsjoskolan-zenith