Elmontör sökers för underhållsarbete inom vägbelysning

Uniflex · Övrigt · 9 nov

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker just nu efter elmontörer för arbete med vägbelysning i Skåne, med utgångspunkt från Malmö. Kunden är en ledande leverantör inom tekniska tjänster, service och entreprenad. De hjälper energiproducenter, distributörer samt energianvändare att bygga, underhålla, modernisera och optimera sina anläggningar. Arbetet är varierande och för rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter, både vad gäller internutbildningar och utvecklande tjänster.

Arbetet kommer att utföras längs vägarna i Malmöområdet och det är nästan uteslutande utomhusarbete. Arbetsuppgifterna varierar och innefattar både annat att utföra service och underhåll samt nyinstallation inom området som berör vägbelysning.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har elutbildning och är intresserad av att arbeta inom el och teknik, minst 6 månaders erfarenhet inom el. Det är också viktigt att vilja utvecklas inom energibranschen i en roll som elmontör.

Följande säkerhetsutbildningar är meriterande men kan vid behov kompletteras från kunden/Uniflex:

* ESA 05
* AMS
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Övrigt
Underkategori
Elektriker
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.