Utvecklare till Beijer Electronics

Academic Work · Data & IT · 24 dec

Om jobbet

Har du jobbat med JavaScript, C# eller .NET sedan tidigare och vill nu ta nästa steg i din karriär? Gillar du gemenskap och öppenhet på arbetsplatsen? Vill du dessutom arbeta inom en organisation som värdesätter sina medarbetare och där du har en stor variation i dina arbetsuppgifterna? Nu har du chansen att bli en del av Beijer Electronics! Vi söker dig som har ett starkt intresse för utveckling, affärssystem samt god kompetens inom databasutveckling. Du som söker vill arbeta i en internationell miljö med både stora och små projekt.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Beijer Electronics räkning en utvecklare till deras kontor i Malmö. Beijer Electronics är ett globalt företag med starkt teknisk kompetens inom industriella automations- och kommunikationslösningar. Som utvecklare här kommer du främst arbeta med utveckling av Beijer Electronics interna och externa webbsystem, BI och ERP system.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Beijer Electronics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Beijer Electronics. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du att ingå i ett väldigt kompetent och självgående team om 7 personer där ni arbetar i en internationell miljö med flera kontaktytor i olika länder. Du kommer att arbeta i både stora och mindre projekt men även utföra konfiguration och utveckla ny funktionalitet i befintligt system. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att vara:
  • Skapa och uppdatera IFS layouter med hjälp av IFS Report Designer
  • Utveckla och administrerar både den interna och externa hemsidan
Tjänsten passar dig som har ett ambitionen av att bli en duktig fullstackutvecklare. Hos Beijer får du möjlighet att arbeta med både front-end och backend-utveckling.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har ungefär ett års relevant arbetslivserfarenhet alternativt är nyexaminerad men har ett antal projekt att visa upp med tyngd på olika webblösningar. Du har ett starkt intresse för programmering och god kunskaper i JavaScript, C# och .NET. Vi ser gärna att sökande är flytande i tal och skrift i svenska och engelska.
  • God kunskaper i JavaScript, C# och .NET
  • God databasförståelse
Det är meriterande om du har kunskap om Sitecore och Sharepoint

Som person är du driven och intresserad av mjukvaruutveckling. Du är nyfiken på att prova nya saker och är ansvarsfull och noggrann i de saker du tar dig för. Du arbetar bra med andra samt är van vid att arbeta efter deadlines.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:
  • Kompetensutveckling: Som systemutvecklare på Academic Work erhåller du var sjätte månad en utbildningsvoucher som berättigar dig till 5 dagars lärarledd utbildning hos vår utbildningspartner www.cornerstone.se
  • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
  • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.