Engagerade undersköterskor till hemtjänsten

Om jobbet

Hemtjänstgrupperna i Stadsområdesförvaltning Öster söker dig undersköterska som vill vara med och påverka och utveckla. De lediga tjänsterna är tillsvidareanställningar och vikariat, med heltid eller önskad tjänstgöringsgrad. Som undersköterska ger du ger en god omvårdnad och service med utgångspunkt från vårdtagarens individuella behov och önskemål. Vi arbetar med kontaktmanaskap vilket innebär ansvar för genomförandeplaner samt dokumentation enligt SoL. I arbetet ingår att åtgärda larmanrop från trygghetslarm samt arbetsuppgifter på delegation enligt HSL. Även ett aktivt deltagande i förbättringsarbete och arbetsplatsträffar ingår i arbetsuppgifterna. Arbetstid innebär dag/kväll och helgtjänstgöring.

Kvalifikationer
Du är utbildad undersköterska och har arbetat inom vård och omsorg. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom hemtjänst och har varit delegerad att utföra medicinska arbetsuppgifter. Vi ser också gärna att du har genomgått kurs i socialpsykiatri, demens, palliativ vård eller handledning. Du har goda kunskaper i svenska språket och har lätt för att utrycka dig i tal och skrift. Du är van att använda datorn som verktyg i ditt arbete som undersköterska. I ditt arbete har du ett professionellt förhållningssätt, är lösningsfokuserad och tar ett stort eget ansvar. Du sätter vårdtagaren i fokus och ger ett gott bemötande utifrån varje vårdtagares individuella behov och önskemål. Du har en förmåga att snabbt ställa om när förutsättningarna förändras och har ett gott samarbete med dina kollegor, anhöriga och övriga yrkesroller. Du har körkort B och kan cykla.

Vi tillämpar löpande rekrytering, så vänta inte med din ansökan! Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Kontakt

Mejla eller ring Åsa Stenberg, 0733-402808

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Stadsområde Öster omfattar Rosengård och Husie och är en del av Malmö där stad och landsbygd möts. I stadsområde Öster bor ca 45 000 malmöbor, här möts människor från hela världen. Förvaltningens cirka 1200 anställda möter medborgarna i livets alla skeden. Med engagemang och kompetens kan vi ge god service och bidra till att stadsområde Öster upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Malmö behöver dig - var med och bygg framtiden för oss alla!