E-handel och IT-ansvarig till HKC

HKC · Data & IT · 17 nov

Om jobbet

Till HKC Egenvård söker vi nu ytterligare en ny kollega med ansvar för webshoppen, e-handelskunder samt utveckling av befintlig B2B e-handelslösning och IT-processer.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med utveckling och löpande underhåll av befintlig B2B web shop samt arbeta med integration av nya e-handelskunder i HKCs dropshiptjänst. Du kommer även att vara beställare och skapa specifikationer för IT-utveckling gentemot tredjepartsleverantörer.

Utbildning/erfarenhet

Vi tror att du tidigare har arbetat på tex en webbyrå och har sett E-handeln från insidan. Du har minst 5 års erfarenhet från en liknande tjänst.
Du har en bra översikt och vet vad en e-handlare behöver. Som person är du seviceinriktad, en lagspelare som är van vid att driva processer framåt, lugn, strukturerad och bra på att göra rätt prioriteringar. Har du arbetat i HTML CSS samt har erfarenhet av affärssystemet Jeeves är detta meriterande.

Förmåner

Du kommer att arbeta i ett expansivt företag i helt nya lokaler om 10.000 kvm på Valdermarsro i Malmö.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 nov

Om företaget

HKC Egenvård är en av Sveriges största grossist inom hälsa och kosttillskott med över 6500 artiklar från 500 varumärken i lager. Bolaget har funnits sedan 1938 och har en lång tradition inom branschen.