Är du vår nya stjärna inom kundtjänst?

Om jobbet

Jobbeskrivning

För en av våra kunder i Malmö söker vi nu en kundserviceagent. Uppdraget kommer starta omgående med upplärning och vara på heltid. Uppdraget inleds med 6 månaders provanställning och för rätt person finns det stora utveckligsmöjligheter samt möjlighet att anställas direkt hos kund.

Som kundserviceagent arbetar du med inkommande samtal i kundens kundlinje och hanterar bokningar av tolkningsuppdrag. I ditt arbete kommer även allmänna kontorsadministrativa arbetsuppgifter att ingå, såsom registrering av uppdrag i dator. Du kommer att arbeta i ett glatt gäng och verka i en presitgelös miljö med högt arbetstempo och snabba beslutsvägar.

Krav
Godkända slutbetyg från gymnasiet eller motsvarande

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom service och arbete med registrering och telefon som arbetsredskap.

Personliga egenskaper

Som person ser vi att du är utåtriktad och positiv. Att du är en person som kan förmedla en hög dos av service. Du ska kunna hantera flera arbetsuppgifter parallellt och samtidigt behålla en god struktur. Arbetstempot kan tidvis vara högt och du bör klara av stressiga moment samt vara flexibel i ditt arbete.
Du kommer att tala mycket i telefon med kunder och vi ser därför att du har en god kommunikativ förmåga. Du arbetar noggrant och lösningsorienterat samt har förmågan att se konsekvenser av dina handlingar.

Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du söker tjänsten redan idag.
Välkommen med din ansökan.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.