Yrkeslärare i barn och fritidsämnen sökes till Malmö lärlingscenter

Om jobbet

Du kommer att undervisa på Malmö lärlingcenter med annorlunda och spännande undervisning i karaktärskurser knutna till BF. En stor del av arbetet handlar om att arbeta mot APL- platser där du besöker eleven på arbetsplatsen kontinuerligt samt handleder handledaren på arbetsplatsen. Här blir det väldigt tydligt hur vi arbetar med formativ bedömning "bedömning för lärande". I ditt arbete planerar du självständigt din undervisning. I samarbete med dina kollegor bidrar du till det kollegiala lärarandet och en god arbetsmiljö. Du verkar för att eleverna ska få en god utveckling och arbetar aktivt för att påverka och stimulera eleverna till att uppfylla kunskapskraven. En annan viktig del av ditt arbete är att dokumentera progression under utvecklingsprocessen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig yrkeslärare med grundutbildning som förskolelärare eller fritidspedagog. Har du arbetat på gymnasiet eller lärlingsutbildningar tidigare ser vi det som meriterande. Som person är du kreativ, strukturerad och lägger stor vikt vid att skapa goda relationer med människor du möter i ditt arbete. Du har god dokumentationsförmåga och är van att arbeta självständigt. Vidare är du ser du det som en intressant möjlighet att arbeta i en verksamhet som är under utveckling och där goda idéer tas till vara. Du har också en god förmåga att arbeta med digitala verktyg i ditt arbete och undervisning då detta är en självklar del av vårt sätt att arbeta på Malmö lärlingcenter.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Mejla eller ring Anna- lena Andersson, 0734043162

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Arbetsmarknads-, gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola, vuxenutbildning samt arbetsmarknadspolitiska insatser. Idag är vi nästan 2 000 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi ger kraft att växa.