Systemutvecklare backend till One Nordic i Malmö

ONE Nordic · Data & IT · 19 mars

Om jobbet

Systemutvecklare med fokus på backend till One Nordic i Malmö

Är du en duktig systemutvecklare med goda kunskaper inom databashantering, C# och C++? Då kanske tjänsten som systemutvecklare på ONE Nordic passar dig. Som systemutvecklare får du ta ett helhetsgrepp om projekt och delta i hela kedjan från offert/anbud, via prospektering och genomförande till uppföljning och resultat. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:
 • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
 • Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
 • Attraktiva medarbetarförmåner
 • Frihet under ansvar
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
 • Systemutveckling i våra olika utvecklingsmiljöer.
 • Ansvara för och driva olika utvecklingsprojekt.
 • Anbuds/offertarbete, projektering, genomförande samt uppföljning av projekt.
 • Kunddialog.
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kommer ingå i ett team om sex personer som tillhör affärsområde Mätteknik. Avdelningens uppgift är att erbjuda mättekniska tjänster till ONE Nordics kunder samt hjälpa dem att modernisera, optimera och underhålla mät- och styrsystem. Användarna av systemen finns bland externa kunder, men även inom den egna organisationen och bland underentreprenörer. Du kommer ansvara för och självständigt driva projekt från start till mål.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:
 • Har minst 3 års erfarenhet som systemutvecklare med fokus på backend.
 • Har goda kunskaper inom databashantering (Oracle eller SQL) samt något av de programspråk vi använder (C#, C++ eller Java).
 • Har en teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå, inom exempelvis el/data/tele/systemvetenskap.
Utöver detta ser vi gärna att du har erfarenhet av kravställning, har en ekonomisk förståelse samt ett öga för nya affärsmöjligheter. Som person är du driven, initiativtagande och har en förmåga att fatta beslut. Du arbetar lika effektivt i grupp som självständigt, och har en väl utvecklad problemlösningsförmåga. Du brinner för att utveckla produkter och vill gärna bidra till ONE:s utveckling. I förhållande till kund har du ett förtroendeingivande sätt och en förmåga att skapa goda relationer. För rätt person erbjuds ett fritt arbete med stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Systemadministration

Ring Tove Nylin, 0709379645

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 mars

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.