Systemutvecklare med helhetstänk till ONE Nordic

ONE Nordic · Data & IT · 17 nov

Om jobbet

ONE Nordic i Malmö söker en Systemutvecklare med helhetstänk, inom område Mätteknik!

Som Systemutvecklare inom affärsenhet Mätteknik tar du ett helhetsgrepp om ett eller flera projekt, och deltar i hela kedjan från offert/anbud, via prospektering och genomförande till uppföljning av resultat. Vi erbjuder mättekniska tjänster till våra kunder och hjälper dem att modernisera, optimera och underhålla mät- och styrsystem. Du kommer axla en spännande roll i ett dynamiskt och växande bolag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:
  • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Frihet under ansvar
  • Stimulerande arbetsmiljö
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
  • Systemutveckling i våra utvecklingsmiljöer
  • Projektansvarig
  • Anbuds/offertarbete, projektering, genomförande samt uppföljning
  • Kundkontakt
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Vi utvecklar och underhåller system för att samla in mätvärden (AMR-system) samt olika system för att stödja processerna kring hanteringen av mätvärden och mätare. Användarna av systemen finner vi såväl bland våra kunder som inom den egna organisationen och underentreprenörer. Du kommer att ansvara för och självständigt driva projekt från start till mål.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som idag jobbar som systemutvecklare med anknytning till några av våra utvecklingsmiljöer (HTML5, Java, Android, C#, Oracle, SQL Server). Du har en teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå, inom exempelvis el/data/tele/systemvetenskap. Du har relevant operativ arbetslivserfarenhet, erfarenhet från kravställning och kalkylarbete, och allra helst i kombination med kunskaper inom el- och värmemätning. För att lyckas i rollen behöver du ha en ekonomisk förståelse samt ha ett öga för nya affärsmöjligheter. Som person är du driven, initiativtagande och har en förmåga att fatta beslut. Du arbetar lika effektivt i grupp som självständigt, och har en väl utvecklad problemlösningsförmåga. Du brinner för att utveckla produkter och vill gärna bidra till ONE:s utveckling. I förhållande till kund har du ett förtroendeingivande sätt och en förmåga att skapa goda relationer. För rätt person erbjuds ett fritt arbete med stora möjligheter till personlig utveckling.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Systemadministration

Ring Tove Nylin, 0709379645

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.