Frontend utvecklare javascript till Alfa

Om jobbet

Alfa i Malmö söker en Frontend utvecklare med fokus på javascript och intresse för UX!

Är du en erfaren Frontend utvecklare med fokus på javascript, CSS samt ett intresse för UX-design? Gillar du att arbeta med produktutveckling? Trivs du i en organisation med korta beslutsvägar och högt till tak? Då kan Alfa vara rätt plats för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Alfa utvecklar produkter inom hälso och sjukvård där vi använder de senaste teknikerna både inom App och Webutveckling. Många av våra produkter levereras som molnlösningar från vår egen serverhall. Vi är marknadsledande med flera av våra produkter.

Vi kan erbjuda dig en trygg anställning i ett stabilt och kreditvärdigt företag. Vi är måna om våra anställda och lägger stor vikt vid att få ihop familjepusslet, arbetet och sociala aktiviteter med kollegorna.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Frontend utvecklare på Alfa kommer du att arbeta med:
  • Produktutveckling, både nyutveckling och underhåll av befintliga produkter
  • Ta ansvar för användarvänlighet och design
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kommer att bli en viktig del i Alfas utvecklingsteam, med tydligt fokus på att skapa användarvänligt och estetiskt tilltalande gränssnitt. Du ingår i ett diversifierat team, med placering centralt i Malmö.

VEM ÄR DU?

Du är utvecklare med fokus på Frontend; javascript och CSS är ditt favoritområde och du har ett intresse och "öga" för UX-design. Kunskap om WCAG är meriterande, liksom kunskap om C# som vi använder i backend. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav, samt bra engelskakunskaper. Som person är du initiativtagande och självständig, du arbetar fokuserat mot både långsiktiga och kortsiktiga mål. Du har en god samarbetsförmåga och är bra på att kommunicera, såväl internt som externt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
UX & Webbdesign

Ring Tove Nylin, 0709379645

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.