Budbilschaufförer sökes i Malmö, Heltid

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du erfarenhet av budbilskörning eller bilkörning i arbetet och vill arbeta med detta på heltid? Vi söker nu för kunds räkning dig som är intresserad av att arbeta med distribution i Malmö med omnejd.
Vår kund är ett erkänt post- och logistikföretag. Koncernen har drygt 40 000 medarbetare och förmedlar omkring 30 miljoner försändelser varje dag. De erbjuder standardtjänster för paket, pall, express samt olika logistiklösningar för systemtransporter, tredjepartslogistik och spedition.

Vi söker dig som har B-körkort och är intresserad av att arbeta med distribution. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Sortera, packa, lossa och lasta gods.
  • Ge transportservice gentemot kunder, dvs hämta/leverera gods.
Arbetet är förlagt måndag-fredag klockan 07.30-16.30. Tjänsten är på heltid och beräknas starta under hösten. Vi söker dig som ser långsiktigt på denna tjänst. Det är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd hos StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har:
  • B-körkort
  • Mycket god körvana
Det är meriterande om du har
  • Truckkort
  • Arbetat med distribution
  • Vana av att köra större fordon
Vidare är det oerhört viktigt att du trivs med att arbeta under högt tempo och är bra på att prestera under stress. Vi ser gärna att du är serviceminded, noggrann och kvalitetsmedveten med ett fokus på säkerhet. Du skall även ha goda trafik- och fordonskunskaper.

Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan. Vi jobbar med löpande urval och snabb tillsättning för detta uppdrag. Ansöker gör du via www.studentconsulting.se
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!