Servicekoordinator sökes till Part Construction AB

Om jobbet

Uppskattar du att jobba nära kunder och leverantörer med problemlösning och service i en roll med variation? Trivs du bäst i det mindre familjära företaget där relationer och kundnöjdhet är det som räknas? Är du duktig på att kommunicera med olika sorters människor, kan hantera stressfulla situationer väl och möter kollegor och kunder med ett leende på läpparna? Sök tjänsten redan idag då start för uppdraget är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Part Construction AB en servicekoordinator till deras eftermarknadsavdelning. Part Construction är ett familjeägt företag som erbjuder byggentreprenader och fastighetsbolag prefabricerade badrum. På kontoret i Malmö sitter det i dagsläget fyra personer. Tjänsten passar sig som vill jobba i ett företag med högt i tak, där beslut snabbt fattas och där du i hög grad får vara med och påverka.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Part Constructions önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Part Construction inledningsvis under 6 månader. Part Constructions intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som servicekoordinator blir du en viktig del i eftermarknadsteamet där du tillsammans med fyra kollegor ansvarar för service-, garanti- och övriga eftermarknadsfrågor kopplat till företagets prefabricerade badrum. Serviceavdelningen är till stor del ansiktet utåt mot kunder. Huvuduppgiften är att föra dialog och koordinera service i projekt hela vägen fram till slutbesiktning. Du kommer att vara ansvarig och kontaktperson för ett antal egna projekt där du sköter arbetsorders i programmet och håller löpande kontakt med kunder via telefon och mail. Du kommer också samordna resurser ute på fältet. I rollen arbetar du mot olika kontaktytor både internt och externt. Kommunikation i förebyggande syfte samt problemlösande inställning eftersträvas då Part Construction strävar efter att nå högsta grad av kundnöjdhet.

Du kommer till exempel att:
 • Beställa material för service och planera in resurser/servicemontörer för fältservice
 • Skapa fakturaunderlag till ekonomiavdelningen
 • Planera och koordinera service genom kommunikation med både kund och servicetekniker
 • Sammanställa intern avvikelsehantering samt rapportering av projekt internt
Det är viktigt att du delar Part Constructions kärnvärden; att vara jordnära, vilja utvecklas, vara personlig och pålitlig då dessa är grundläggande i allt företaget gör. I samband med större kontrakt kan resor till kunder inom Norden på sikt bli aktuellt.

Vi söker dig som
 • Är nyutexaminerad från högskola eller universitet
 • Är junior inom servicebranschen och gärna vill lära dig mer i en koordinerande och kundfokuserad roll
 • Har goda datorkunskaper
 • Behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift då kommunikation på dessa språk är väsentligt i arbetet
Det är meriterande om du
 • Har arbetat i en koordinerande roll med fokus på problemlösande och en nära dialog med både kunder och leverantörer
 • Har teknisk bakgrund inom VVS och bygg
Som person är du framåt, driven och har en nyfikenhet och vilja att lära dig om industriellt byggande. Du är en skicklig på att skapa goda samarbeten och nya relationer samt har förmågan att lösa problem med ett leende på läpparna. Då du arbetar med flertalet olika projekt, kunder, leverantörer och servicemontörer samtidigt är det viktigt att du som person är strukturerad, stresstålig och känner ansvar för ditt arbete. Du bör också vara flexibel och ha förmåga att tänka om i din prioritering då ingen dag är den andra lik på Part Construction AB.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö, Sege industriområde
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Part Construction AB, är ett familjeägt företag från Kalix, med runt 250 anställda och med en sammanlagd omsättning på omkring 400 miljoner kronor per år. Vårt huvudkontor samt produktion finns i Kalix, Norrbotten. Försäljningskontor finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland med eftermarknadsavdelningen placerad i Malmö.

Part Construction AB erbjuder byggentreprenörer och fastighetsbolag prefabricerade badrum till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter.