Systemförvaltare till Arriva i Malmö

Om jobbet

Har du ett systemintresse, logiskt tänkande och ett lösningsorienterat sätt? Då kan tjänsten som systemförvaltare hos Arriva i Malmö intressera dig!

Som systemförvaltare ligger ditt fokus på att förvalta och förbättra interna system inom lön och HR på Arriva Sverige AB. Med din kreativitet och lyhördhet tar du fram anpassade systemlösningar som förbättrar arbetsflödet för dina kollegor. Du får här ett viktigt ansvar att nå deras gemensamma mål, att säkerställa korrekt lön i tid. Du kommer ha en supporterande funktion som internt samarbetar med så väl löne- som ekonomiavdelningarna och externt med systemleverantörer.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en del av ett internationellt företag som bedriver persontransporter i flertalet regioner i Sverige och som medverkar till att fler reser kollektivt. Du blir en del av ett samarbetsinriktat, levererande och glatt team som tillsammans ansvarar för ca 4000 löner. Branschen är föränderlig vilket även påverkar denna roll som med tiden kommer att variera vartefter att nya avtal tecknas och system förändras.

Du kommer att få en generös upplärning i systemet HR-plus och ges goda förutsättningar att lyckas i rollen. Rollen kommer att innebära dagsresor, främst till Stockholm, och uppskattas till några dagar per månad.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Förvaltningsansvar för interna system inom lön och HR. Idag innefattar det lönemodulen i HR-plus och med tiden även förvaltning av Trapeze (förlöne-/personalplaneringssystem) samt andra HR-system.
  • Ansvara och driva förbättringsarbete i systemet i samråd med löneavdelningen.
  • Genomföra parameteruppsättningar, korrigeringar i löneregler och ändra i konteringsuppsättningar.
  • Vid behov lägga till nya moduler.
  • Stötta/ge support till löneavdelningen gällande systemspecifika frågor.
  • Felsökning i systemet.
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kommer att ansvara för förvaltningen och supporten av interna system inom lön och HR på Arriva. Med din lösningsförmåga säkerställer du att systemen blir så optimerade som möjligt och underlättar därigenom för dina kollegor. Rollen innebär att du har många kontakter internt som externt.

VEM ÄR DU?

För att passa för denna roll krävs det att du har ett genuint systemintresse. Du har goda kunskaper i Excel, är skicklig på att skriva formler och kan du även programmera macron är det meriterande. Det är ett plus om du har en systemvetenskaplig eller ekonomisk utbildning i grunden. Det är även fördel att du har erfarenhet av HR-plus sedan tidigare och/eller Trapeze. Har du därtill programmeringskunskaper är även det meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska.

Som person är du strukturerad och noggrann. Du har ett logiskt tänkande och är skicklig på att lösa problem. Därtill har du en stor nyfikenhet på att lära dig nya saker och sätter dig gärna in i nya kunskapsområden. Du gillar att vara en del av ett team, samarbetar gärna med andra och har en vilja att leverera. Då du kommer ha mycket kontakter internt som externt, ser vi att du gillar kontakten med andra och har ett kommunikativt sätt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Systemadministration
Systemanalytiker

Ring Angelina Nilsson, 0768384163

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.