Utesäljare

Om jobbet

Det går riktigt bra för oss på Svenska Alarm. Vi går mot ett nytt rekordår med tusentals nya kunder! Vi söker dig som vill vara med på den fortsatta resan mot toppen! Vi kräver ingen tidigare erfarenhet av försäljning utan vi erbjuder dig säljutbildning och helt otroliga kollegor. Du får även erfarna och motiverade ledare som lägger all sin tid på att utbilda dig. Är du pigg och framåt, vill lära dig försäljning samtidigt som du har kul på jobbet? Då är det dig vi söker!

Arbetsbeskrivning:
På Svenska Alarm blir du en del av ett härligt försäljningsteam. Du får löpande säljutbildning både praktiskt och teoretiskt för att du ska utvecklas och bli en stjärnsäljare. Vi ser fördelarna med att jobba i direkt kontakt med kunden istället för att ringa dem, därför är det viktigt att du är en öppen och positiv person. Du kommer att sälja en produkt som ger trygghet och säkerhet för människor i hemmet och det handlar om att skapa förtroende och läsa av varje enskild kund.

Vad kan vi erbjuda dig:
Svenska Alarm är ett bolag i stark tillväxt som vill se sina medarbetare växa och klättra på karriärstegen. Vi kan erbjuda karriärmöjligheter utöver det vanliga för dig som visar framfötterna!

Har du inte jobbat med försäljning tidigare? Lugn, vi hjälper dig att lyckas och utbildar dig! Din säljchef kommer att lotsa dig hela vägen fram till att bli en toppsäljare! Vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper än din erfarenhet.

Vi erbjuder en heltidstjänst måndag till fredag, 14-21 som utgår från kontoret i Malmö. Du behöver varken körkort eller tillgång till bil.

Personliga egenskaper:
Du vill, du vågar och du tror på dig själv! Du är bra på att träffa nya människor och de får lätt förtroende för dig. Du är tävlingsinriktad och du drivs av utmaningar och att utvecklas.

Kvalifikationer:
Du behärskar det svenska språket flytande.

Ansökan:
Vill du ge dig själv chansen till en strålande karriär i ett expansivt företag? Ansök nu. Vi kommer att rekrytera löpande tills vi hittar vår nya stjärna.

Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Andrea Erfors. www.SvenskaAlarm.se/jobb
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Andrea Erfors, 0770-112060

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

Svenska Alarm är en specialist på smarta larm. Bolaget startade 2009 och växer nu väldigt snabbt. Vi kommer nära kunden med våra lokala kontor. Svenska Alarm är medlemmar i Säkerhetsbranschen, SSF Stöldskyddsföreningen och Brandskyddsföreningen. Vår ambition är att vara ett ledande företag på smarta larm för privatpersoner och företag. www.SvenskaAlarm.se/jobb