Administratör till HR-service

Om jobbet

Arbetsuppgifterna som administratör har sin tyngdpunkt på behörighetshantering till HR System i Malmö Stad och hantering av ärenden kring behörigheter. Framöver kommer tjänsten även innefatta utbildningsadministration så har du även ett intresse av det ser vi det som ett plus.

Kvalifikationer
Relevant gymnasieutbildning samt erfarenhet av arbete inom HR administration och system, gärna från kommunal verksamhet. Meriterande är om du arbetat i system som Personec P och Neptune. Som person är du positiv, serviceinriktad med stort kundfokus. Att du är noggrann och strukturerad är av stor vikt. Kontaktytor blir ofta stadens HR avdelningar och då är det viktigt att du är kommunikativ och har ett trevligt bemötande. God datorvana är ett krav. Uppdraget drar med fördel i gång så snart som möjligt, och du som är intresserad av detta uppdrag så är du varmt välkommen med din ansökan så snart du ser den här annonsen.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Offentlig Förvaltning
Kontakt

Ring Annelie Friberg, 073-36 04 894

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Kommuntjänster har drygt 400 anställda och tillhandahåller kvalitativa, hållbara och kostnadseffektiva administrativa tjänster till Malmö stads förvaltningar och till Malmöborna. Vi erbjuder likvärdig service, hög tillgänglighet och professionellt bemötande.