Starka studenter sökes för aktivt extrajobb på lager!

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du tid över utanför studierna och vill utöka ditt CV? Sök redan idag!

Vi söker nu för kunds räkning dig som är studerande och vill arbeta extra på ett blomsterlager i Malmö vid sidan av dina pågående studier.
Vår kund är en blomstergrossist som varit verksam sedan 70-talet, med import av snittblommor som huvudsaklig uppgift. Företaget blev under nittiotalet Sveriges ledande importör av snittblommor med en bred, stor och skiftande kundkrets.

Arbetsuppgifterna kommer främst vara att lyfta och förflytta blomsterlådor, krukor mm. och även att packa upp och lägga dem på ett band. Det är ett fysiskt, tungt och monotont arbete där vi söker någon som tycker om att arbeta med kroppen och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Arbetsplatsen är belägen i Fosie i Malmö och arbetstiderna är 6-16 Måndag, Tisdag, Onsdag och även 07-16 Fredag. Du ska vara flexibel och kunna arbeta minst 2 pass i veckan.

Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Tillsättning kommer ske omgående och tjänsten beräknas pågå minst till slutet av november.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker nu dig som är studerande i höst. För att passa för tjänsten krävs att du är punktlig, arbetsvillig, flexibel och fysiskt uthållig. Det krävs även att du har en positiv inställning till arbetet.

Stämmer detta in på dig? Sök då tjänsten redan idag!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!