Studerande sökes för jobb som Rekryteringsassistent!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en noggrann och flexibel student som vill ha ett givande extrajobb? Vi söker nu en engagerad Rekryteringsassistent till StudentConsultings kontor i Malmö!
Tjänsten som Rekryteringsassistent innebär att du kommer stötta befintliga rekryterare i deras arbete.

Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat,
  • Annonsutformning
  • Urval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer, search samt referenstagning
  • På sikt ska du även kunna genomföra intervjuer
  • Kontakt med kundföretag kring ex presentation av kandidater
Tjänsten är på deltid och vi behöver att du är tillgänglig för att arbeta ca 15 timmar/vecka under terminstid. Arbetstiderna är mån-fre dagtid, även halvdagar kan förekomma. Då vår arbetsbelastning är väldigt varierad kan behovet av din hjälp variera mycket från vecka till vecka. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel.

Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extrajobb. Tjänsten kommer starta omgående.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är hungrig på att ta dig an arbetslivet parallellt med studierna och applicera teori i praktik. Vi tror att du är mitt uppe i dina studier, gärna inom området för personal- och arbetslivsfrågor eller likn. Du ska kunna jobba minst 15h/vecka under terminerna.

Vi ser att du som söker har erfarenhet av att ha arbetat med rekrytering sedan innan. Om du arbetat med kundkontakt och/eller service är det meriterande.

Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting. Du är självständig, noggrann, effektiv och utåtriktad. Vi ser att du är driven som person och tycker om att jobba undan.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Tjänsten ska tillsättas omgående. Söker gör du via vår hemsida www.studentconsulting.se
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!