Orderplockare med truckerfarenhet sökes till lager i Malmö

Om jobbet

Personalcentralen söker nu truckförare med erfarenhet av att köra ståstaplare och låglyftande plocktruck. Arbetsplatsen är ett stort lager i Malmö och vi söker både heltids- och extraanställda.

Personalcentralen är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder med personallösningar till industri och logistikföretag i Öresundsregionen.

Personalcentralen är inte som något annat bemanningsföretag. Vi är en specialiserad aktör som tror på idén att vara extremt kompetent inom ett smalt område, framför att kunna lite om mycket. Därför arbetar vi enbart inom industri och logistik och med bara ett mål i sikte: att erbjuda våra kunder marknadens bästa kombination av personallösningar och personal. Vi drivs av en stark vilja att tänka i nya banor och har genom åren skapat ett flertal bemanningslösningar som utvecklat samarbetet med våra kunder.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi lagermedarbetare med erfarenhet av orderplock med låglyftande plocktruck. Arbetet innefattar tunga lyft och kräver att du inte är rädd för att hugga i när det behövs. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av pick-by-voice, scanners och manuella plocklistor. Som anställd i vår bemanning kan du komma att bli uthyrd till ett par olika kundföretag vilket ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig. Men det finns också goda chanser att du går en längre tid hos en och samma kund.

Körkort och tillgång till bil är meriterande. Truckkort och körvana är ett krav.

Utbildning
Truckutbildning

Erfarenhet
Du som söker har erfarenhet av orderplock med låglyftande plocktruck. Erfarenhet av pick-by-voice och scanners är meriterande men inget krav.

Personliga kvalifikationer
Som person är du snabb, fysiskt stark, ansvarsfull, flexibel och har hög arbetsmoral. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och att du inte är rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning är det också en fördel om du tycker att det är roligt med nya arbetsplatser och kollegor.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal och GFL.

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Heltid: 6 månaders visstidsanställning med chans till förlängning.
Extraanställd: Är du student eller har annan huvudsaklig sysselsättning blir du inkallad vid behov, och antalet arbetspass per vecka kan därmed variera. Men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att arbeta minst två gånger i veckan.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Mejla eller ring Lisa Åkesson, 040-93 37 00

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.