Fältsäljare med stort eget driv

Framtiden · Försäljning · 31 dec

Om jobbet

Gillar du att strukturera upp ditt eget arbete och att jobba i högt tempo för att nå uppsatta mål? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker för kunds räkning en driven fältsäljare som kommer att arbeta med att bygga upp sin egen kundbas inom entreprenadbranschen . Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som fältsäljare hos vår kund arbetar du lokalt och ansvarar för kunderna inom ditt distrikt. Du kommer därför att utgå från hemmet och med hjälp av telefon och iPad bokar du in dina kundmöten. Ditt fokus ligger i att bygga upp din egen kundkrets inom entreprenadbranschen. Du kommer i snitt att göra 6 - 8 personliga kundbesök om dagen, det är därför viktigt att du har en förmåga att planera för att effektivisera din dag.

Din profil

Social kompetens är grundläggande för tjänsten då fokus ligger på att bygga goda kundrelationer. Vidare är du är du en person som är trygg i dig själv och har stort mod och driv. Det är meriterande om du tidigare har arbetet med sälj eller har en bakgrund från bygg eller entreprenad branschen. Det är ett krav på att du har körkort och bil då du inledningsvis kommer at använda dig av din egen bil för att åka ut till kunderna. Du ska även behärska det svenska språket i både ta och skrift.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Tone Ledje, 0723-016159

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Med huvudkontor i Nyköping arbetar vår kund med att marknadsföra innovativa kvalitetsprodukter som bidrar till tidsbesparing och en god arbetsmiljö. Deras kunder finns inom små och stora företag och inom samtliga branscher. Som vår kunds nya fältsäljare kommer ditt affärsområde att vara entreprenad och byggsektorn.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.