Brinner du för kundservice och vill arbeta extra som receptionist?

Om jobbet

Jobbeskrivning

För en av våra kunder i Malmö söker vi nu en receptionist som kan arbeta extra. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att ta emot besökare, hantera växeln, post/vaktmästeri, bokningar, ansvara för gemensamma ytor som reception och konferensrum. Det viktigt att du är stresstålig och kan hantera flera saker samtidigt.

Kompetenskrav:
  • gymnasieutbildning eller motsvarande
  • goda kunskaper i svenska och engelska
Uppdraget kräver att du har en "annan huvudsaklig sysselsättning" och passar dig som exempelvis är student, annat deltidsarbete eller pensionär.
Meriterande är om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Det är viktigt att du har en väl utvecklad servicekänsla och att du tycker att det är roligt att träffa människor och lösa frågor/problem med ett leende på läpparna.
Arbetstiderna är vid behov måndag - fredag mellan kl. 08.00-17.00

Personliga egenskaper

Du som söker är en social, positiv och serviceinriktad person som vet vad det innebär att erbjuda det där "lilla extra". Du trivs med varierade arbetsuppgifter och är inte rädd för att hugga i. Vidare är du stresstålig samt professionell i ditt bemötande mot andra människor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du söker tjänsten redan idag.
Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Underkategori
Reception
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.