Socionom till Kriscentrum boende

Om jobbet

Som socialsekreterare på Kriscentrum boende arbetar du med informativa och stödjande samtal, skyddsbedömningar, joursamtal via telefon, dokumentation samt samverkan med socialtjänst, sjukvård, advokat, polis samt föreningslivet. Arbetet består också av praktiska arbetsuppgifter i boendet samt aktiviteter för barn och vuxna såväl i boendet som utanför.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har socionomexamen eller annan akademisk examen som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Du har relevant erfarenhet av socialt arbete inom Individ- och familjeomsorgen samt området våld i nära relation. Utbildning i MI, FREDA, CAP, TRAPPAN eller Circle of security är meriterande. Du är van att samarbeta samtidigt som du självständigt kan planera och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har stor drivkraft och lätt för att förhålla dig till förändrade omständigheter. För arbetet krävs att du är en trygg person med tålamod och förmåga att skapa goda relationer och inge förtroende. Du har god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Språklig kompetens utöver svenska är meriterande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Endast kvinnor kan komma att anställas då tjänstens placering är vid ett skyddat boende. Utdrag ur Polisens misstanke- och belastningsregister begärs av den som erbjuds anställning. Schemalagd arbetstid med tjänstgöring dag, kväll och helg. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Socionom
Kontakt

Ring Madelene Ljungberg, 0706-375551

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 nov

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Kriscentrum boende är ett skyddat boende för våldsutsatta med eller utan barn i behov av skydd. Alla placeringar föregås av kontakt med socialtjänsten och kan ske såväl planerat som akut. Kriscentrum Boendes personal är behjälpliga i bedömningen kring skyddsbehovet och under hela placeringstiden samarbetar Kriscentrum Boendes personal nära socialsekreterarna i stadsområdena.