Entreprenadingenjör med kalkyl- och inköpsansvar

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som entreprenadingenjör kommer du att ingå i ett dedikerat team om 15 personer där du kommer att ta del av en stimulerande miljö med goda utvecklingsmöjligheter. Din främsta uppgift kommer att vara att ansvara för inköp av material samt kalkylering av projekten. Vidare kommer du att arbeta med kontraktsadministration, kontraktsfrågor och planering och uppföljning av projekten du deltar i.

Din profil

Du som söker ska ha ett brinnande intresse för entreprenadbranschen med en stark vilja att hela tiden utvecklas. Som Entreprenadingenjör kommer du att ha täta kontakter med olika aktörer i projekt förknippade med yrkesrollen. Du bör därför känna att du är en öppen person som har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Du har fallenhet för och kommunicerar obehindrat såväl muntligt som i skrift, vilket är viktigt i yrkesrollen. Andra skallkrav i tjänsten är:
  • Relevant utbildning som till exempel bygg- eller civilingenjör
  • Viss erfarenhet av liknande arbete
  • Du ska kunna hantera entreprenad juridik
* Du ska behärska Excel på hög nivå
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Kontakt

Ring Tone Ledje, 0723-016159

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 nov

Om företaget

Vår kund är ett entreprenadföretag som framför allt arbetar med mark- och grundläggningsarbeten. Företaget grundades 1982 och har sedan dess bland annat arbetat med markarbeten i anslutning till ny-, om- och tillbyggnader av olika slag, dränerat och byggt ett antal kompletta stålbyggnader för industri, lager och kontor mm. Kunderna de vänder sig till är industri och den offentliga sektorn.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.