Ekonomiassistent sökes för kommande heltidsuppdrag i Malmö/Lund!

StudentConsulting · Ekonomi · 16 jan

Om jobbet

Information om uppdraget

Nu söker vi dig som har studerat ekonomi och har ett brinnande intresse för området. Du får gärna vara i början av din karriär eller ha några års erfarenhet från en roll som ekonomiassistent.
StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sitter på kontakterna med några av Sveriges största och mest spännande bolag men även mindre och mer nischade företag inom många olika branscher.

För kommande uppdrag inom ekonomi söker vi nu dig som är redo att anta nästa utmaning i din karriär. Exempel på arbetsuppgifter kan bland annat innefatta:
  • Lättare bokföring
  • Leverantörsreskontra/Kundreskontra
  • Reseräkningar
  • Betalningshantering av kassa/bankkonto-transaktioner
  • Utredning av olösta inkommande eller returnerade betalningar
  • Daglig hantering av betalnings- och bokföringsflöden
  • Avstämningsarbete vid månads- och kvartalsbokslut
  • Administration av bankbehörigheter
  • Förbättringsarbete och utveckling av arbetsrutiner och processer
Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar ute hos någon av våra kunder på deras kontor i Malmö/Lund med omnejd. Tjänsterna kommer med fördel vara på heltid där dina arbetstider är kontorstider måndag-fredag.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har läst en akademisk utbildning inom ekonomi och är i början av din karriär. Du har tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent, t.ex. via sommarjobb eller extraarbete vid sidan av dina studier. Du är van vid att samarbeta med andra kollegor samt även av att ha kundkontakt både internt och externt. Vidare har du även goda kunskaper inom Officepaketet, specifikt Excel. Du har även kunskap i något ekonomisystem samt flytande kunskaper i engelska.

Som person har du lätt för att lära och sätta dig in i nya uppgifter. Du är proaktiv och har god förståelse för att se samband i bokföringsavstämningar och i utredningsarbete av betalningar (analytisk förmåga). Vidare är du noggrann, fokuserad och effektiv samt van att leverera utifrån fasta tidsfrister. Du är även driven, flexibel och ser möjligheter till förbättringar.

Låter det intressant? Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!