Administratör sökes för kommande heltidsuppdrag i Malmö/Lund!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en flitig administratör med ett par års erfarenhet? Är du driven, engagerad och har förmågan att arbeta självständigt och med god struktur? Då kan du vara den vi söker till kommande kunduppdrag i Malmö/Lund!
StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sitter på kontakterna med några av Sveriges största och mest spännande bolag men även mindre och mer nischade företag inom många olika branscher.

För kommande uppdrag inom administration söker vi nu dig som brinner för det administrativa och är redo att anta nästa utmaning i din karriär. Exempel på dina arbetsuppgifter som administratör kan bland annat innefatta:
  • Organisera sammanträden, sortera dokument och skriva protokoll
  • Kontering av fakturor, scanna fakturor, kontoavstämningar
  • Ta fram underlag och företagspresentationer
  • Sammanställa underlag för möten
  • Resebokning
  • M.m.
Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar ute hos någon av våra kunder på deras kontor i Malmö/Lund med omnejd. Tjänsterna kommer med fördel vara på heltid där dina arbetstider är kontorstider måndag-fredag.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för en tjänst inom administration ser vi att du som söker har minst en gymnasieutbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet som administratör. Du är flytande såväl i svenska som i engelska samt har goda datorkunskaper, framförallt inom Office-paketet. Vidare är du van vid att samarbeta med andra kollegor samt av att ha kundkontakt både internt och externt.

Som person söker vi dig som är social, serviceinriktad och stresstålig. Vidare har du ett driv, är initiativtagande samt har god förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!