Kundtjänstmedarbetare med svensk/dansk spåkkompetens

Om jobbet

Vår kund är ett modernt företag inom teknikbranchen. Deras verksamhet bygger på servcie av tekniska produkter och är en av Sveriges ledande aktörer inom området.
För deras räkning söker vi nu ytterligare medarbetare att för arbeta som konsulter i deras verksamhet. Du kommer att bli en del av organisation i utveckling, en dynamisk arbersplats och ett tight team.

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Som kundstjänstmedarbetare ingår du i ett mindre team om 3 personer som svarar för företagets support och service gentemot kund. I din kommunikation med kund hanterar du inkommande serviceärenden, uppföljning av pågående ärenden samt övrigt kundrelaterade frågor kring företagets tjänster, så som service-, logistik- och systemfrågor.
Arbetet är av administariv karaktär och du har dator och telefon som dina viktigare arbetsverktyg!

Utbildning
Fullständiga betyg från en gymnasieutbildning, gärna med studieförberedande eller adinistrativ inrikting.

Erfarenhet
Det är meriterande om du tidigare har suittit i likande roller där du utvecklat en vara av att hantera mycket information på en gång. Vi också gärna att du har erfarenhet av kundkontakt sedan tiidgare. I övrigt är det ett krav att du behärskar svenska och danska obehindrat i förståelse och tal!

Personliga kvalifikationer
Som person är du strukturerad och ordningsam. Du värdesätter nogrannhet och kvalitet i ditt arbete. Hjälpsam, positiv och lösningsfokuserad är ord som du starkt förknippar dig med.

Lön och anställningsvillkor
Lön diskutteras senare i processen och övriga anställningsvillkor anpassas efter gällande kollektivavtal.

Ansökan
Urval sker löpande, så visa ditt intresse så snart du kan. Välkommen med din ansökan!

Startdatum
Så snart som möjligt!

Uppdragslängd
Inledningvis en provanställning på 6 månader, med avsikt att övergå i en tillsvidareanställning.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Kontakt

Mejla Annika Carlsson

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.