Driven Fysioterapeut/Sjukgymnast till Aktivitetscenter

Om jobbet

Följande huvudsakliga arbetsuppgifter ingår: *Leda grupper, både träning- och föreläsningsgrupper. Friskvårdsinriktat arbete. *Utföra bedömningar + TIPPA, skriva utlåtanden. *Vissa ledningsuppgifter med stöd av 30 § HSL *Samarbeta internt med övriga kolleger. *Delta i utvecklingsarbete kring Aktivitetscenters insatser och metoder. Samt övrigt förekommande arbetsuppgifter inom yrkesområdet.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten ska du vara legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut och med ett års erfarenhet av yrket. Du ska också ha TIPPA-utbildning. Det är starkt meriterande om du har utbildning i lösningsfokuserat förhållningssätt, utbildning i basal kroppskännedom och MI utbildning. Det är också meriterande om du har erfarenhet av arbete med långtidsarbetslösa och/eller långtidssjukskrivna, erfarenhet av arbete inom psykiatrin. Det är en fördel om du är instruktör i medicinsk yoga. Vi söker dig som har förmåga att skapa förtroende, är samarbetsvillig och bra på att prioritera och hitta lösningar. Stor vikt läggs vid din förmåga att vara empatisk, flexibel, utvecklingsinriktad och att kunna arbeta självständigt.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Kontakt

Ring Lars Ekström, 0709-317483

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Arbetsmarknads-, gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola, vuxenutbildning samt arbetsmarknadspolitiska insatser. Idag är vi nästan 2 000 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi ger kraft att växa. Arbetsmarknadsområdet är en viktig aktör på Malmös arbetsmarknad. Vi medverkar till att stärka arbetssökande malmöbors möjligheter till arbete och bidrar till att de av egen kraft, eller med hjälp av annan aktör, kan bli självförsörjande. Inom JobbMalmö erbjuds olika arbetsmarknadsinsatser som till exempel utbildning och praktik. Verksamheten består av fem enheter: Anställningsenheten, Insatsenheten, Kartläggnings- och vägledningsenheten, Kvalitets- och supportenheten samt PraktikMalmö. Arbetsmarknadsområdet arbetar i samverkan med Malmö stadsområden och Arbetsförmedlingen med insatser för att stödja arbetslösa Malmöbor till arbete. Denna tjänst är på Insatsenheten/Aktivitetscenter. Aktivitetscenter består av insatser som utför arbetsförmågebedömningar, erbjuder arbetsprövning och arbetsträning i anpassad miljö för personer med svag eller oklar anknytning till arbetsmarknaden.