Nyfiken support tekniker till innovativa AddPros kund i Malmö

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Har du ett brinnande intresse för IT och teknik? Är du en problemlösare och drivs av att hitta kreativa lösningar? Är du serviceinriktad och letar efter en teknisk roll där du får hjälpa och supporta användare inom IT? Då har du hittat helt rätt, sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för AddPros räkning en support tekniker för ett föräldravikariat till deras kund i Malmö.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och har du några frågor så är du varmt välkommen att maila till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

I den här spännande tjänsten kommer du vara på plats ute hos en av AddPros kunder och stötta användarna i diverse frågor och problem. Du kommer att ingå i ett team om fyra personer som genomsyras av öppenhet. Det förekommer mycket skratt, kunskapsdelning och ni arbetar som ett team där alla får komma med input till arbetet. Som support tekniker kommer du dels att ta emot ärenden via telefon och mail, men mycket av arbetet sker i direkta möten med användarna.

Du kommer till exempel att:
  • Ta emot och lösa inkommande ärenden, detta genom en hög närvaro hos användarna och ha regelbundna uppföljningar
  • Ärenden kan gälla skrivarproblem, nätverk, WiFi och andra mjukvaroproblem
  • Leverera och installera datorer och telefoner till användare
Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och vill utvecklas i din roll och få en mycket bra grogrund för din kompetens!

Vi söker dig som
  • Har minst 1 års erfarenhet av arbete som support tekniker
  • Har goda nätverkskunskaper
  • Har goda PC-kunskaper
  • Talar och skriver obehindrat på svenska då kommunikationen mot kunder sker på svenska
Som person är du social och utåtriktad och trivs med att jobba med människor. Du har ett stort intresse för PC och teknik. Vidare är du en sann problemlösare och ger inte upp förrän du löst ett problem. Då system och tekniker förändras och utvecklas, gillar du att lära dig nytt och trivs du när du utmanas i din yrkesmässiga roll. Passar beskrivningen in på dig, har du nu chans att komma in på ett företag som är starkt värdebaserat som brinner för innovation och förändring!
  • Start: 1/12 2016
  • Omfattning: Heltid, till och med 1/6 2017
  • Placering: Malmö
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

AddPro är idag marknadsledande inom IT med cirka 130 anställda i Sverige. Deras kunder är både större privata företag och statliga förvaltningar som alla har höga krav på service och support. Deras support-team supportrar kunders IT-miljöer och täcker in de flesta system och lösningar, därför fokuserar de på att ha personal med en stor kunskapsbredd. I detta team ges du en möjlighet att utvecklas med marknadens bästa medarbetare och kundprojekt. Du får uppleva ett starkt värdebaserat företag där vi alla brinner för innovation och förändring.