CGI söker en webbutvecklare i .NET till sin kund inom energibranschen i Malmö!

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Har du jobbat med .NET sedan tidigare och vill nu ta nästa steg i din karriär? Gillar du gemenskap och öppenhet på arbetsplatsen? Vill du dessutom arbeta inom en organisation som värdesätter sina medarbetare och använder den senaste tekniken inom webbutveckling? Nu har du chansen att bli en del av CGI i Malmö!

Information om uppdraget

Academic Work söker för CGIs räkning en utvecklare i .NET som framförallt kommer arbeta hos deras kund inom energibranschen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos CGI. Vår intention är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du arbeta i ett team ute hos CGIs kund med framförallt webbutveckling i .NET. Kunden som du arbetar hos är mycket framstående inom energibranschen och genom att bidra med din kompetens inom området kommer du tillsammans med ett erfaret team utveckla deras webblösningar. Det är ett långsiktigt projekt hos CGIs kund och du kommer sitta dels ute hos kund men även i CGIs lokaler i Dockan, Malmö.

Tjänsten passar dig som har viss erfarenhet inom webbutveckling och nu är redo för nästa utmaning. I och med att du är i början av din karriär kommer du få stöttning av dina kollegor för att kunna ta din egen utveckling till nästa nivå.

Vi söker dig som

Du har utveckling som ditt främsta intresse och vill lära dig ännu mer inom området. Då vi söker en person som ska kunna komma in relativt snabbt i projektet ser vi gärna att du har arbetat med programmering i skarpa projekt sedan tidigare. Hos CGI råder en öppenhet mellan kollegorna och man tar gärna hjälp av varandra, så för att trivas bollar du gärna dina idéer med teamet och är ödmjuk i din roll. Vi tror på kvalitet och ett driv från din sida, så vi ser att du kommer med egna initiativ för att driva projekten framåt.

Har du dessutom kunskap eller intresse för energibranschen kommer du trivas som fisken i vattnet här!

Vi ser att du har:
  • Examen inom relevant IT-utbildning, med fördel fokus på .NET
  • Goda kunskaper av utveckling i .NET
  • Erfarenhet av webbutveckling
  • Minst 1 års erfarenhet av liknande arbete
ÖVRIG INFORMATION
  • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Malmö, central
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

52 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

CGI är ett företag som värnar om medarbetarna. Deras vision är Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra att bygga upp ett företag som vi kan vara stolta över.
Genom att ha ett gott ledarskap och en god teamkänsla kommer du kunna utveckla dig inom din valda profession. Då CGI är en global organisation inom IT-branschen finns det stora utvecklingsmöjligheter för just dig och det finns erfarna och mycket kompetenta medarbetare att lära sig av och inspireras av.