Hemkunskapslärare till Kryddgård & Apelgårdsskolan

Om jobbet

Du planerar för och genomför undervisning i hem och konsumentkunskap samt bedömer elevernas prestationer. Du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. I samarbete med övrig skolpersonal arbetar du aktivt för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Utvärdering och utveckling av den pedagogiska verksamheten enligt skolans styrdokument hör också till dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad och behörig för undervisning i hem och konsumentkunskap. Vidare ser vi att du är en flexibel och kreativ lärare som är driven och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har en god samarbetsförmåga och skapar och underhåller goda relationer med våra elever, deras vårdnadshavare och med dina kollegor.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Kontakt

Ring Maria Tagesson Holmstedt, 0723-506759

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola. Kryddgårdsskolan ligger fint beläget i Rosengård mellan bostadshus och grönområden. Vi har ca 430 elever på skolan i årskurserna F-9. Vi är en tvåparallellig skola i åk F-6 och har även två åldersblandade spår; Montessori åk 1-9 och NO-spår åk 4-9. Skolan präglas av stor vilja och nytänkande. Vi fokuserar mycket på språkutveckling men vi har även flera andra inriktningar för att utveckla undervisningen, bla IKT, ÄDK etc Vår vision består av fyra delar: * Kryddgårdsskolan tillhör topp 5 i meritvärde i Malmö * Vår skola är en skola man söker sig till från hela Malmö tack vare vårt unika innehåll * På vår skola har vi engagemanget och modet att påverka * Vi rustar våra elever för ett framgångsrikt framtida liv i Sverige