Caféansvarig till nyöppnat café sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

Just nu söker vi servicemedveten butikschef till nyöppnat café i centrala Malmö!

Det går bra för Konditori Katarina som nu öppnar nytt café/konditori centralt i Malmö. Som butikschef kommer du ha arbetsuppgifter som försäljning av mat och dryck över disk, enklare beredning, servering samt undanplockning, diskning och städning. Utöver detta kommer du som butikschef även bland annat att vara en kommunikationskanal mellan butik och huvudkontor, säkerställa att rutiner och regler följs, vara ett gott föredöme gällande städning, klädsel och kundbemötande. Du kommer även att ansvara för beställningar, underhåll av skyltning samt säkerställa att information når ut till samtliga medarbetare i butiken.

Arbetstiderna kommer att variera och vara schemalagda. De kommer att vara förlagda mellan måndag-söndag kl 06-20.
Uppstart: slutet av november

Krav:
Bra svenska i förståelse och tal

Meriterande är om du har hotell- & restaurangutbildning samt erfarenhet av arbete på café och kallskänka.

Personliga egenskaper

Som persona är du flexibel, serviceminded och har ett glatt humör. Du trivs med att arbeta i team och att ge gäster professionell service.
Viktigt är att du som söker är ansvarsfull och lyhörd.

Detta är en direktrekrytering till Konditori Katarina.
Vi arbetar med löpande urval så välkommen in med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.