Administratör med stort teknikintresse för start omgående

Om jobbet

Nu söker vi en administratörer med tekniskt intresse till kunds räkning.
Har du kombinerad fallenhet och erfarenhet av administartion, samt ett gediget tekniskt intresse så är detta tjänsten för dig!

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Rollen är av administartiv karaktär där du arbetar med återrapportering och registrering av verksamhetens tekniskta tjänster. Behovet är ett svar på en omorganisation som sker under hösten/vintern, och beräkas vara under minst tre månader. Därefter finns det stora möjligheter att gå över till företagets tekniska avdelning och forstätta som servicetekniker.

Du kommer att vara del utav en snabbt växande verksamhet i teknikbranchens framkant och ingå i ett tight arbetsteam.

Utbildning
För att vara aktuell för tjänsten skall du ha fullständiga gymnasiebetyg, gärna från en teknisk utbildning.

Erfarenhet
Du bör ha erfarenhet av administartion sedan tidiagre. Gärna från en roll där du haft dator som främst arbetsredskap och utvecklat en vana att hantera mycket information.

Personliga kvalifikationer
Som person är du nogrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är har lätt för att lära och inhämta ny kunskap. Ditt tekniska intresse är stort och du vill gärna utvecklas och lära mer inom området. I övrigt är du utåtriktad och kommunikativ.

Lön och anställningsvillkor
19.000kr/mån och anställningsvillkor enligt kollektivavtal

Ansökan
Urval sker löpande.

Startdatum
Så snart som möjligt.

Uppdragslängd
Minst tre månader, med god chans till förlängning!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Kontakt

Mejla Annika Carlsson

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.