Förskollärare/ Lärare i f-klass till Bulltoftaskolan

Om jobbet

Till Bulltoftaskolan söker vi nu en Förskollärare/lärare F-3 för arbete i förskoleklass. Ditt uppdrag är att stimulera elevers utveckling och lärande och förbereda dem för fortsatt utbildning. Du ska utgå från en helhetssyn på eleven och elevens behov och främja allsidiga kontakter och social gemenskap. Du utvecklar en undervisning som främjar alla elevers utveckling och lärande utifrån deras olika förutsättningar och behov. Uppdraget innebär arbete på fritidshemmet på eftermiddagen.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad förskollärare alternativt lärare F-3. Har du några års erfarenhet inom yrket är det meriterande. Vi förutsätter att du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Du ska kunna leda och organisera arbetet för att skapa studiero och en god lärandemiljö samt kunna utveckla ditt arbete utifrån evidensbaserad forskning. Du har en god didaktik och pedagogik, positiv elevsyn, förmåga att se helheter och kunna bedöma barnens utvecklingsnivå. Det är meriterande om du behärskar digitala verktyg och har erfarenhet av digitala verktyg i undervisningen samt har PIM examen. Du är god samarbetsförmåga och lätt för att skapa relationer, ett tydligt ledarskap i klassrummet, du är trygg och stresstålig, drivs av utveckling och tar initiativ.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Kontakt

Ring Monica Germundsson, 0706-992455

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola. Bulltoftaskolan är en F-6 skola med ca 285 elever. Vi har fritidshem för elever i F-3. På skolan har vi också förberedelsegrupp för elever i årskurserna 4-6. Ca 40% av eleverna på skolan är flerspråkiga. Vi har personal som arbetat länge på skolan vilket ger stabilitet och bevarar positiva traditioner men vi har också många nya medarbetare som ger oss inspiration i vårt pedagogiska utvecklingsarbete. Vi har en god stämning i arbetslagen och vi stöttar varandra när utmaningarna kommer. En viktig del på skolan är våra skolbibliotek. Vi har ett för de yngre eleverna och ett för de äldre. Skönlitteraturen spelar en viktig roll på skolan. Vi har en kompetensutvecklingsplan som innehåller utveckling i matematik, språkutvecklande arbetssätt och formativ bedömning. Nu arbetar vi vidare med att öka måluppfyllelsen och behöver dig i det arbetet.