Skåpbyggare till kund i Rydsgård

Om jobbet

Randstad söker nu en skåpbyggare till en av våra kunder i Rydsgård. Vår kund jobbar med att konstruera och tillverka reservkraftverk till flera olika kunder. Uppdraget förväntas starta omgående och för rätt person finns möjligheter för anställning hos kund på sikt.

Dina arbetsuppgifter

Att jobba som skåpbyggare hos vår kund innebär att du självständigt kommer läsa ritningar och utifrån dessa bygga automatikskåp. Du kommer jobba nära elmontörer, konstruktörer och projektledare. Det är meriterande om du tidigare jobbat som industrielektriker.

Din bakgrund

Du bör ha en relevant utbildning inom området, till exempel gymnasieutbildning med inriktning mot el- eller automation. Om du tidigare jobbat med ställverk eller skåpbyggartillverkning är detta mycket meriterande. Vi ser gärna att du jobbat inom liknande bransch ett antal år och har vana av att bygga automatikskåp självständigt.

Dina egenskaper

Vi ser att du är positiv, öppen och inte är rädd för att ta i när du är på arbetet. Det är viktigt att du är bekväm med att jobba självständigt men samtidigt tycker om att kommunicera och agera bollplank till dina kollegor när det behövs. Du har ett stort tekniskt intresse och har en förmåga att se lösningar i arbetet.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.