Regionansvarig Säljare till Froosh i södra Sverige

Om jobbet

Froosh är Nordens ledande smoothieföretag som sedan 2008 intagit en självklar plats på den svenska marknaden.

Vi älskar frukt! Därför är våra smoothies gjorda på frukt (ibland även grönsaker) och inget annat. Vi pressar eller krossar frukten till en välsmakande fruktsmoothie som säljs hos alla livsmedelskedjor runt om i Sverige. Froosh är ett oberoende svenskt bolag med kontor i Stockholm, Köpenhamn, Helsingfors, Oslo & Tokyo. Tillsammans med Oddwork söker vi en säljtalang till vårt drivna försäljningsteam och axla rollen som Regionansvarig Säljare i södra Sverige.

Om tjänsten som Regionansvarig Säljare hos Froosh
Som Regionansvarig Säljare ansvarar du för att säkerställa Froosh's närvaro i dagligvaruhandeln! Du kommer utveckla affärerna i regionen och förvalta relationen till butikerna.
Detta gör du genom att systematiskt och strukturerat söka upp, bearbeta och skapa samarbeten med både existerande och nya kunder. Froosh tror att du kan jobbet som säljare bäst och ger dig fria händer att planera ditt arbete och bearbeta din region på det sätt som du ser maximerar försäljningen.

Du driver din egen försäljning med full försäljningsprocess från prospektering, kundmöte och offerthantering till uppföljning av affärer. Utöver detta kommer du också ansvara för att genomföra lokala marknadsaktiviteter med målsättningen att nå budgeterad försäljning för din region. Rollen innebär att du kommer hantera både förbokade och spontana möten med kunderna. För att hålla koll på vad som händer i andra regioner kommer du ha löpande kontakt med Frooshsäljare runt om i landet och din närmsta försäljningschef som hjälper dig i din utveckling - allt för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll!

Vi söker dig som...
... är en inspirerande och energisk säljtalang som vill ta nästa steg i karriären och bli del av ett snabbt växande företag med ett härligt team och en spännande produkt! Du brinner försäljning och drivs av att skapa nya affärer, samarbeten och att bygga nya kundrelationer. Du är målmedveten och tycker det är kul att jobba mot högt uppsatta mål och säljresultat. Som person är du förtroendeingivande och bra på att utifrån kundens perspektiv skapa lösningar som leder till långsiktiga och lönsamma affärer. Utöver verifierade försäljningsresultat ställs höga krav på din kommunikativa förmåga, att du är initiativrik och en utåtriktad nätverkare som brinner för att smitta din omgivning med din goda energi vilket gör dig till en social kameleont.

Vi ser att du har ett par års arbetserfarenhet, gärna inom försäljning och dagligvaruhandeln. För oss är det viktigaste ditt driv och din ambition. Att du har körkort är ett krav. Utöver det ser du fram emot att jobba med långsiktiga relationer med både kunder och kollegor. Vi ser att du utgår från Malmö eller närliggande ort.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Froosh Sverige AB.

Vad Froosh erbjuder dig
Hos Froosh erbjuds du ett spännande heltidsjobb med både frihet, stort ansvar och där ingen dag är den andra lik. Denna tjänst är ett vikariat om 12 månader med möjligheter till förlängning. Du kommer ha en marknadsmässig lön med bonusupplägg och tjänstebil. Du kan läsa mer om Froosh här!

START: Omgående

PLATS: Malmö med omnejd

OMFATTNING: Heltid (vikariat om 12 månader med möjligheter till förlängning)

LÖN: Grundlön + bonusupplägg

KONTAKT: Talent Relationship Manager, elwira@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-11-16

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 nov

Om företaget