LRF Konsult i Malmö söker kontorschef

Om jobbet

LRF Konsult är inne i en spännande utvecklingsfas mot att bli Sveriges bästa rådgivningsföretag och söker nu en driven kontorschef som tillsammans med sina 25 medarbetare ska fortsätta utveckla verksamheten i kontorsområde Malmö. Vi tillhandahåller rådgivningstjänster inom ekonomi och skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till ägarledda företag i alla branscher. Drivs du av att utveckla verksamhet och medarbetare? Är du en trygg och erfaren ledare? Nu finns chansen att göra skillnad och i rollen som kontorschef vara med och utveckla verksamheten mot ökad lönsamhet och mot vår vision "vi får landets småföretagare att växa".

Arbetsuppgifter
Som kontorschef har du budget-, resultat-, personal- och verksamhetsansvar. Du leder, styr och utvecklar verksamheten i arbetet med att skapa god lönsamhet, ökad tillväxt och hög kvalitet. Du är ytterst ansvarig för all leverans och beläggning samt för att coacha, inspirera och utveckla medarbetarna på kontoret. Vidare ansvarar du för att upprätthålla och skapa goda relationer med kunder och samarbetspartners, där du har en central roll i att driva försäljnings- och marknadsföringsarbetet i verksamhetsområdet.

Du ingår i region Syds ledningsgrupp och rapporterar till regionchefen. Tillsammans med övriga medarbetare på kontoret arbetar du aktivt för att hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina företag. I rollen som kontorschef ges du möjligheten att påverka, såväl din egen som verksamhetens framtida utveckling.

Vem söker vi?
Vi söker dig med akademisk utbildning och erfarenhet från ett eller flera av våra fyra tjänsteområden (Ekonomi & Skatt, Juridik, Affärsrådgivning och Fastighetsförmedling). Vi ser också att du har ett genuint intresse för att våra kunders affärer utvecklas. Meriterande är om du har erfarenhet från konsultbranschen.

Som person är du kommunikativ och har en god känsla och drivkraft för att bygga och utveckla långsiktiga relationer, såväl internt som externt. För att lyckas i rollen är du en trygg ledare med förmåga att bygga team och skapa en tydlig målbild. Genom ett stort engagemang och ett aktivt ledarskap skapar du rätt förutsättningar för att du och dina medarbetare ska kunna leverera, fortsätta utvecklas och överträffa era mål.

Vad erbjuder vi dig?
Vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare enligt Universums årliga mätning. Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur. Som stöd har du en gedigen plattform att verka från, byggd på lång historik och erfarenhet, med en stabil ägare i ryggen som gör det möjligt att satsa i både ny teknik och kompetensutveckling. För att kunna utvecklas till Sveriges bästa rådgivare tror vi också att sunda värderingar i en hållbar arbetsmiljö, med kollegor som stöttar varandra är helt avgörande. Välkommen att växa med oss!

Se film om LRF Konsult här!

Placeringsort: Malmö

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast 4 november. Vid frågor kring tjänsten kontakta regionchef Syd, Dennis Davidsson, tel. 0431-41 81 48, alt. dennis.davidsson@lrfkonsult.se

Fackliga representanter:

SACO, Jörgen Bengtsson, tel. 0417-186 65

Unionen, Ann-Christin Svensson, tel. 0411-646 22
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget